Harry

Terzake kundig, vriendelijk. En altijd bereikbaar.

Vrouw of man kiest Leaseplan

Cor

Alles goed geregeld

Zeer tevreden klant

Fabian Vermin

Alles is van A tot Z geregeld en je kan onbezorgd genieten van het auto rijden. Gewoon zelf je auto netjes houden en tanken, de rest is verzorgd door leaseplan.

Titel beoordeling:

Onbezorgd rijden met een auto van leaseplan.

Ruud

Positief kan ik zijn wat ik vraag heb ik gekregen voor de juiste prijs geen klachten tot op heden na dik 3 jaar nu in een leaseauto te rijden .

Klasse

Alice

Altijd goeie service

uitstekend

Sam

Alles is geconsolideerd binnen de LP app wat mij goed bevalt. Om het nog beter te maken zou de UX aangescherpt kunnen worden zodat je ook daar afspraken kunt maken in plaats van via je web browser

goede ervaring

H.J. Beerling

LeasePlan zorgt op een uitstekende wijze voor mij en mijn leaseauto. Het enige dat ik hoef te doen is op een heel gemakkelijke wijze een afspraak te maken voor onderhoud of bandenwissel met een... LeasePlan zorgt op een uitstekende wijze voor mij en mijn leaseauto. Het enige dat ik hoef te doen is op een heel gemakkelijke wijze een afspraak te maken voor onderhoud of bandenwissel met een afspraakplanner. Slechts enkele gegevens invullen en klaar. Kan altijd bij mij in de buurt (thuis of werk) een afspraak plannen op een tijdstip dat mij past.

LeasePlan ontzorgt

Smar3006

Een auto leasen bij Leaseplan is eenvoudig en online te regelen. Snelle service.

Leasen zonder problemen