Henk Krol

Nu geen tijd, later misschien wel.

Later

Jack

Nergens geen omkijken naar, vast bedrag per maand ik hoefzelf alleen nog te tanken.

Lekker makkelijk

Francois

Zoals iedere auto moet ook de door mij geleasde auto regelmatig naar de garage voor onderhoud. Het maken van een afspraak moet sinds enige tijd via de website van Leaseplan en is op z'n zachts... Zoals iedere auto moet ook de door mij geleasde auto regelmatig naar de garage voor onderhoud. Het maken van een afspraak moet sinds enige tijd via de website van Leaseplan en is op z'n zachts gezegd een klantonvriendelijke ervaring.

Er zijn twee grote uitdagingen die voor verbetering in aanmerking komen:

1. Het vinden van de garage, wat ik ook doe, de garage waar ik al een aantal jaren over de vloer kom is niet te vinden in de afspraakplanner. Telefonisch contact met Leaseplan leerde mij dat ik de postcode van de garage moet opgeven als mijn woonadres (??), en zowaar.....

2. Beschikbaar tijdslot. Volgens de garage eist Leaseplan dat zij een aantal slots beschikbaar houden voor Leaseplan klanten. Deze slots worden meestal niet benut en zorgen ervoor dat er gaten in de werkplaats planning vallen. Omdat het al moeilijk genoeg is een sluitende planning te krijgen worden deze slots dan toch maar volgepland. Resultaat, de beschikbare tijdslots op de Leaseplan website komen niet overeen me die van de garage en wordt je standaard gebeld met een nieuw voorstel.

Volgens mij moet dit beter kunnen.....

Titel beoordeling:

Kan beter: Het maken van een afspraak bij de garage naar keuze.

King

Rijden in een nieuwe elektrisch aangedreven auto. Via lease plan binnen mijn bereik gekomen. De auto rijd fantastisch. En gelet op de huidige benzineprijzen ben ik blij zo ontzettend blij dat ik... Rijden in een nieuwe elektrisch aangedreven auto. Via lease plan binnen mijn bereik gekomen. De auto rijd fantastisch. En gelet op de huidige benzineprijzen ben ik blij zo ontzettend blij dat ik elektrisch rij.

Titel beoordeling:

Zeer blij met mijn lease auto.

Bart

Professioneel bedrijf dat klanten uitstekend informeert en hen behandeld.

Titel beoordeling:

Van dag 1 alleen maar positieve ervaringen: op tijd, goede info, geen klachten.

Janno Visser

Vanaf stap 1, de aanvraag, tot en met nu, heb ik alleen maar positieve ervaringen met Leaseplan. Van de gestelde vragen die snel beantwoord werden als het aanpassen van mijn contract: alles was snel... Vanaf stap 1, de aanvraag, tot en met nu, heb ik alleen maar positieve ervaringen met Leaseplan. Van de gestelde vragen die snel beantwoord werden als het aanpassen van mijn contract: alles was snel en goed geregeld.

Snel en handig de Kia geleased via Leaseplan

Alex

Snelle afhandeling en duidelijke communicatie

Klantvriendelijk

Jacques

Prima service, precies zoals het hoort!

Zoals het hoort

Henri

Uitstekende service vanaf het moment van afnemen van de auto

Top leasebedrijf

Peter

Prima auto, alles gemakkelijk te regelen via de App

Titel beoordeling:

Zorgeloos een nieuwe auto rijden.