M. Bakker

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Uitermate slecht als je een auto weg brengt voor een stinkende interieurfilter dat je deze dan een dag kwijt bent en terugkrijgt met de mededeling dat dit onderdeel van 15 euro niet vervangen mocht worden door leaseplan waarna de garage er maar wat geurende spray op spuit. Na een paar dagen ruik ik gewoon de schimmel geur weer. Waar zijn we nu helemaal mee bezig Leaseplan?

Titel beoordeling:
het stapje extra zet leaseplan… door afkeuren vervangen luchtfilter van 15 euro na 36000 km

Ontevreden klant

Niet tevreden over de service van LP

Slechte service

K.T.H.H

SterSterSterLege sterLege ster

Bij problemen, vragen, inruil geeft de leasemaatschappij geen service. Iedereen moet na 5 jaar bij inruil veel extra betalen na gewoon gebruik. Minimale gebruikssporen en manco van auto moet duur worden betaald door klant. Contact is niet mogelijk of je krijgt alleen telefoniste.

Leasen is makkelijk als alles goed gaat

Martijn

Voornamelijk positief

T kost wat maar je hebt ook wat

Arjen

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Door mijn functie heb ik meerdere auto's op mijn naam hierdoor is het maken van afspraken via de mail nagenoeg niet mogelijk

Fine Auto mindere services

Steffen Hofstra

Ga meer in wat de bestuurder plezierig vindt

U stuurt op geld, niet op service voor de bestuurder

Edwin

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Ik rijd al langer met een probleem in mijn auto, meerdere dealers hebben er al naar gekeken en het is nog niet opgelost. Terwijl er nog een escalatie loopt krijg ik al het verzoek om een enquete in te vullen over hoe ik de dienstverlening ervaar. Dus die vul ik netjes in. Een van de vragen is of ik een review wil schrijven voor op de site. Die wil ik best schrijven zodra mijn probleem is opgelost of blijkt dat er geen adequate oplossing geboden gaat worden. En terwijl ik dat invul ben ik benieuwd of er echt iets met mijn reactie gedaan gaat worden en Leaseplan hierdoor beter gaat acteren op mijn probleem. Gezien eerdere ervaringen met Leaseplan verwacht ik een uitnodiging of invulformulier te krijgen om de recensie te gaan schrijven zonder dat rekening wordt gehouden met wat ik hierboven beschrijf over het moment en de randvoorwaarde waaronder ik een recensie zou willen schrijven. Daarbij geef ik Leaseplan de uitdaging om mijn ongelijk te bewijzen. Dat is Leaseplan niet gelukt. Het invullen van de recensie is geautomatiseerd gekoppeld aan de enquête. Voor mij is dit weer een voorbeeld dat Leaseplan onvoldoende is voorbereid en ingericht om klantgericht te kunnen zijn.

Voorspelbare teurstelling

Marinus Kippers

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Problemen met de laadpaal, problemen met de uitbetaling van de geladen stroom, nu weer de beurt bij de garage niet doorgegeven en een boete die Leaseplan mij moet terug betalen gaat nu via werkgever die er niets mee te maken heeft en het terugbetalen duurt een half jaar

Leaseplan is een klotenbedrijf

Stefan

Elk contactmoment loopt uit op Teleurstelling. Niet of heel slecht bereikbaar

Heel slecht bereikbaar

C.r. bänziger

SterSterLege sterLege sterLege ster

Volgens mij zit in mijn leaseplan ook verzekering. Maar ik heb elke keer extra moeten betalen voor schade. 1x door vandalisme. 1x door schade via een stoeprand (gladde wegdek). Airco werkt nu ook niet 2 maanden voor afloop contract en daarom wordt het niet gerepareerd. Zeer vreemd, ik zou het niet aanraden.

Redelijk

Jan

Heeft nog geen zin

Heb de auto nog maar net

Erik Klaessens

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Van november tot heden zijn weinig zaken goed gelopen. De enige die iets voor mij geregeld heeft is de tussenpersoon (Wilbert)

Bar slecht

Mart

Garage is goed leaseplan laat steken vallen

Titel beoordeling:
Service en klanten hulp laat te wensen over.

LMdeRooij

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Niet vermeld als bereider van de auto door LeasePlan, dit was achteraf pas duidelijk toen ik voor een servicebeurt bij de garage kwam. Een aantal maanden na ontvangst bleken de maandelijkse doorbelaste leasekosten niet in orde en kwam er een grote correctie in mijn nadeel. De lease auto stonk enorm na rook na ontvangst, heb maanden met ramen open moeten rijden. Het maken van een garage afspraak via de website werkt niet, je krijgt een bevestiging te zien op de LeasePlan website maar de afspraak komt niet door bij de garage. Op mijn leaseplan mist ook wat info/documentatie.

Slecht

Mel

Jammer dat onderhoud op verschillende plekken plaatsvind

Dealer onderhoud

LeasePlan verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

LeasePlan heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 6 oktober 2020

LeasePlan

De wereld van mobiliteit verandert snel, maar één ding is zeker: mensen zijn gek op auto's. Met bijna 60 jaar ervaring biedt LeasePlan innovatieve & duurzame leaseoplossingen aan klanten in meer dan 30 landen. LeasePlan is initiatiefnemer van EV100, een internationale coalitie van bedrijven die zich inzetten om in 2030 alle wagenparken emissievrij te maken.

P.J. Oudweg 4

Bar slecht

Mart

Garage is goed leaseplan laat steken vallen

Titel beoordeling:
Service en klanten hulp laat te wensen over.

LMdeRooij

Slecht