robby

Vriendelijke mensen. maar lang wachten op de levering.
en het verkeerde product geleverd , namelijk een led bord gevraagd met rood en blauwe kleur .
en ontvangen , een led bord met...
Vriendelijke mensen. maar lang wachten op de levering.
en ontvangen , een led bord met rood en WITTE kleur .
spijtig . !!!
maar ze hebben hun wel verontschuldigd .

vriendelijkheid

Vragen om een beoordeling terwijl het bestelde product nog niet is afgeleverd?

Jos

snelheid

Max - tegels www.max-tegels.nl

Hele goeie service!!!

Prachtig product!!!

Vinhedo Portugese wijnwinkel

(Bewerkt)

Via internet hebben we een bestelling willen plaatsen, in eerste instantie ging betalen per kaart niet. Men heeft dan een prijs offerte gemaild met een overschrijving. Opvolging en levering is... Via internet hebben we een bestelling willen plaatsen, in eerste instantie ging betalen per kaart niet. Men heeft dan een prijs offerte gemaild met een overschrijving. Opvolging en levering is perfekt verlopen waarvoor onze dank. Na wat zoeken hebben we vorige week vrijdag een boodschap geschreven met betrekking op de opening van onze nieuwe winkel. Maar op maandag wilden we de definitieve tekst typen met het draadloos klavier en deze deed niets meer, ook met vernieuwde batterijen deed deze niets, gelukkig was er een USB stick bij en een driver waardoor we via pc kunnen programmeren, wat eenvoudiger was.

Robuuste sterke uitvoering.
zeer complete set, goed doordacht.

Nagelsalon Het Hofje

Nu was 1 ketting niet meegeleverd en heb de volgende dag gebeld. Ik heb het antwoordapparaat ingesproken, maar tot op heden niets van gehoord. Dat vind ik wel een min punt. Voor de rest ben ik goed... Nu was 1 ketting niet meegeleverd en heb de volgende dag gebeld. Ik heb het antwoordapparaat ingesproken, maar tot op heden niets van gehoord. Dat vind ik wel een min punt. Voor de rest ben ik goed te spreken.

De levertijd is snel.

Levering ging heel netjes en soepel, pakketje kwam en alles was oké

snelle levering van bestelling.

Ismail

Slimme foto om te bestellen, maar vond ik niks:(

Waardeloos

Ok

Jannie

Wij hadden een bord met "OPEN" besteld goed bord maar het zou geleverd met ophang ketting maar dat was er niet bij