8.3 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox91% beveelt LED reclamebords aan!

Neon vintage design

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Neon als foto gebruiKen en leds verkopen mijn neon klus van neon vintage design mijn klus op jullie site zetten is niet jullie klus

Bedriegen

SDS De Blinkerd Schoorl

Contact en behulpzaamheid van het bedrijf was uitstekend. Op de verzending en de degelijke verpakking was niets aan te merken. De lichtkrant werkt perfect.

Zie beschrijving

Veremas bv

super! dank je!

Bianca

SterSterSterSterLege ster

Na contact ben ik netjes geholpen.

Jo

SterSterSterSterLege ster

Prima bedrijf en goede producten. Helaas is de verpakking waarin het led bord werd verzonden zwaar onvoldoende waardoor het product beschadigd aankwam. Wel prima opgelost door meteen een nieuw led bord op te sturen. Vanwege de slechte verpakking geen 5 sterren , maar 4 sterren beoordeling.

Truk'i Pan To Go

SterSterSterSterLege ster

Wij van Truk'i Pan To Go hadden een fijne ervaring met LED reclamebords. Vriendelijk personeel dat oplossingsgericht te werk gaat!

Amata thaise massage

Het bord werk prima.

Yannick, Cebo Holland

Goed product en duidelijke communicatie

Stichting SETUP

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Hallo Mike, Een aantal weken terug hebben wij ontvangen nu hangt hij aan onze gevel maar had nog wel wat vragen voor jullie. Ten eerste bleek dat de stekker die aan de ledkrant was gezet niet heel solide was. Op de foto’s onder de mail kan je het misschien zien maar een van de kabels zat uiteindelijk maar met twee koper vezels aan vast. Ook was de rubberen slot die moest zorgen dat het gat dat geboord is om de stekkers naar buiten te brengen niet vastgemaakt waardoor uiteindelijk condens in de led krant zal komen te staan nu hij buiten hangt. Dit hebben wij opgelost maar dat brengt mij tot de tweede meer fundamentele vraag. Jullie geven aan dat de LEDkant gemaakt is om buiten te hangen maar als ik en de mensen die hem hebben opgehangen kijken naar de kast en componenten die in de kast hangen vragen wij ons heel erg af of dit het geval is. De voedingen, de UTP kabels die in de kast zijn gemonteerd staan de koper en aansluiting allemaal blood aan de elementen. Dit kan als hij binnen hangt maar vind ik zelf wel spannend wanneer hij buiten hangt. Dit zou geen probleem zijn als de kast iig 100% water dicht is maar naar mijn idee kan door de ventilatie roosters en kieren die in de kast zitten water naar binnen lopen. Ofwel mijn verwachting is dat in deze kast condens en water zal komen te staan waardoor deze aanslutiingen uiteindelijk gaan roesten, kortsluiting geven of er voor zorgen dat de verschillende aansluitingen niet meer 100% en delen van de led krant uitvallen. Is er werkelijk aan ons een outdoor kast geleverd ? Of is daarin iets mis gegaan ? Kunnen jullie ons hierin gerust stellen ? En welke garantie mogen wij van jullie verwachten mocht er kortsluiting of roest ontstaan in de kast in de komende tijd ? Hoor graag van je Jelle vd Ster signal-2023-12-13-20-56-51-615-1.jpegsignal-2023-12-13-20-56-51-615-2.jpegsignal-2023-12-13-20-56-51-615.jpeg Jelle vd Ster Algemeen Directeur Mail: jelle@setup.nl Tel: 06 – 13697539 meer dan een medialab www.setup.nl

Elektroservice Holland B.V.

Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf
eenvoudig en praktisch meedenken

Napoleon

The Neon Company, super!

Pay.nl

Super service

Eddy

Product is zoals beschreven en ziet er degelijk uit.

Ja

LED reclamebords verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

LED reclamebords heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • checkEerste review geschreven op 29 juli 2015

LED reclamebords

LEDreclamebords.nl, onderdeel van LED visuals B.V., produceren, leveren en monteren Indoor en Outdoor LED lichtreclame binnen Nederland, België en Duitsland. Wij zijn gespecialiseerd in digitale LED schermen, statische lichtreclameborden en Signing. Beoordeling LEDreclamebords. Ervaring LEDreclamebords. Review LEDreclamebords.

Spadesteek 12

Veremas bv

super! dank je!

Bianca

SterSterSterSterLege ster

Na contact ben ik netjes geholpen.

Jo

The Neon Company, super!

Pay.nl

Super service

Eddy

Product is zoals beschreven en ziet er degelijk uit.

LED reclamebords heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10