Goed product

snelle levering

Stichting Sporthal Heeten

Gebruiksaanwijzing

Wij vinden het slecht omdat er een minimale nederlandse gebruiksaanwijzing bij zit. Dit koste ons onnodig 2 uur om uit te vinden hoe het in elkaar zit.

Adels Auto's

Uitgebreid telefonisch contact en heldere uitleg.

Milko Verhaeg / SNA Europe [Benelux] BV

Aankoop lichtkrant

Besteld. Vooruitbetaald. Zat wel wat extra levertijd op maar dat werd keurig gemeld. Is goed en keurig verpakt afgeleverd. Top.

skin

Led reclamebord

ik kreeg het reclamebord met led het was gescheurd en de schakelaar werkte niet. ( zelf gemaakt )
ik kon het terug sturen maar moest zelf de retourkosten betalen ??????
mijn ervaring...
ik kon het terug sturen maar moest zelf de retourkosten betalen ??????
mijn ervaring nooit meer iets bestellen bij led reclamebords.nl

Reactie LED reclamebords:

Vervelend om deze reactie van u te vernemen. Tijdens het transport van uw bestelling is er wellicht niet zorgvuldig omgegaan met het pakket, en vandaar de beschadiging aan het LED open bord.
Om...
Om het goed met u te maken, zullen wij de retourkosten vergoeden en kunt u uw bestelling terug sturen voor vervanging.

Goede service maar beknopte voorraad

Helft van de borden op website niet leverbaar, zelfs als er bij staat wel leverbaar. Klantenservice is wel goed te bereiken en de levering is ook erg snel.

rene t

Led bord

goed bedrijf, nette levering.
ik had een probleem met een afstandbediening wat ik zelf veroorzaakt had. ik reeg gratis een vervanging.
Daarna zelf nog 2 nieuwe led borden besteld.

LEDbord

Snel geleverd en prima verpakt