Peter de Jong
Prima bedrijf, goede voorlichting
99% beveelt Ledinbouwspotsleds.nl B.V. aan!
99% beveelt Ledinbouwspotsleds.nl B.V. aan!
doet wat het moet doen
Super!
Posi
Goed snelle levering
Heb 4 spots besteld welke zeer schappelijk geprijsd waren en supersnel geleverd. De website vermeldde dat deze spots door Zigbee werden ondersteund. Het lukte mij echter niet ze aan Zigbee te koppelen en belde dus de klantenservice. De zeer vriendelijke en behulpzame medewerker zei me dat daarvoor inderdaad een aparte dimmer benodigd was. Hij bood zijn excuses aan voor de incomplete informatie op de website. Ter compensatie kreeg ik gratis deze dimmer toegestuurd! Een méér dan dikke pluim voor dit bedrijf!!!
Duidelijke website, snel geleverd!
Goeie service en kwalitatief goed materiaal
Vreselijk. De spotjes paste niet op het bovenstuk. We moesten ze aanpassen om ze passend te maken.
Prima ervaring
Goede levering
Goede service
Snelle levering, geen klachten
Ledinbouwspotsleds.nl B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ledinbouwspotsleds.nl B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:
Ledinbouwspotsleds.nl B.V.
Hinmanweg 9w
7575BE Oldenzaal
doet wat het moet doen
Super!
Posi
Goed snelle levering
Duidelijke website, snel geleverd!
Goeie service en kwalitatief goed materiaal
Prima ervaring