Steven Verlinden
Groot gamma, erg duidelijke én correcte productbeschrijving en snelle levering.
99% beveelt Ledinbouwspotsleds.nl B.V. aan!
99% beveelt Ledinbouwspotsleds.nl B.V. aan!
correcte en supersnelle levering
Klantvriendelijk bedrijf met goede service.
Mooi ledlampen, echter er is 1 lamp minder geleverd/bezorgd dan besteld. Dat is zeer jammer
Zeer goeie ervaring mee heb al mijn ledlampen hier besteld. Vorig jaar twee spots die het niet meer deden en na een belletje werden er twee opgestuurd top.
Goede service, snelle levering
goeie uitleg over de producten vooral het installeren ervan
Duidelijke website en snel geleverd
De beste!
Alijd perfect!
Heel goed, snel in huis. En heel mooi warm licht.
top
snelle levering
Ledinbouwspotsleds.nl B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ledinbouwspotsleds.nl B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:
Ledinbouwspotsleds.nl B.V.
Hinmanweg 9w
7575BE Oldenzaal
correcte en supersnelle levering
Klantvriendelijk bedrijf met goede service.
Goede service, snelle levering
goeie uitleg over de producten vooral het installeren ervan
Duidelijke website en snel geleverd
De beste!
Alijd perfect!
Heel goed, snel in huis. En heel mooi warm licht.
top
snelle levering