jan meer
een prettig bedrijf die al je (technische) vragen direct netjes beantwoord. Makkelijk je omruiling/retourzending terug te sturen. geen vragen achteraf
99% beveelt Ledinbouwspotsleds.nl B.V. aan!
99% beveelt Ledinbouwspotsleds.nl B.V. aan!
Goede prijs kwaliteit
super bedrijf alles snel en goed geregeld toppi
Ze leveren goede producten en bij vragen zijn ze behulpzaam met goed advies.
Bbb
Door een probleem bij de (externe) transporteur bleek mijn zending verloren. Inmiddels in goed overleg mijn zending alsnog ontvangen, met upgrade van 2 luxere lampen
uitstekend service
Heel fijn!
12 spotjes en bijbehorende dimmers gekocht. Goede kwaliteit en levering. Ook defect aan 1 van de spotjes netjes opgelost.
Aankoop spots
Doet wat het moet doen.
Top
Zeer prettig. Overleg was mogelijk, goed geïnformeerd.
Snel en vakkundig
correcte afhandeling van bestelling en een goede begeleiding van het bestelde product
Ledinbouwspotsleds.nl B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ledinbouwspotsleds.nl B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:
Ledinbouwspotsleds.nl B.V.
Hinmanweg 9w
7575BE Oldenzaal
Goede prijs kwaliteit
super bedrijf alles snel en goed geregeld toppi
Ze leveren goede producten en bij vragen zijn ze behulpzaam met goed advies.
Bbb
uitstekend service
Heel fijn!
Aankoop spots
Doet wat het moet doen.
Top
Zeer prettig. Overleg was mogelijk, goed geïnformeerd.
Snel en vakkundig
Ledinbouwspotsleds.nl B.V. heeft de volgende resultaten bereikt: