8.3 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox100% beveelt LEDlampshopXL.nl aan!

SterSterSterHalve sterLege ster

Jan Hal

Heater gekocht en perfect geholpen door klantenservice

Heater

G.J. Werink

Binnen de garantietermijn hadden we een defect aan het apparaat. Zonder enig probleem werkt dit snel en goed opgelost.

Crown Infrarood Heater

Klaas Kooiker

goed

lamp

Wim Joosten

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht. Bestelde artikel wordt niet geleverd en op email wordt niet gereageerd. Telefonisch niet te bereiken.

Product of service:
Waterdicht IP65 LED TL armatuur 150 cm 48W - Compleet met LED TL verlichting - Inclusief 2 x 24W LED TL buizen

Meriam

Pierre Mosselmans

Correct behandeld, na probleem met eerste levering

ledlamp 27 W 12V

Essens

Goede service, na enkele maanden lamp kapot. Contact gehad en dezelfde dag wordt er een nieuwe lamp opgestuurd. Als dat geen service is. Dank je wel

Led wandlamp

Henk van de Langemeen

Een geweldig bedrijf met een hele goede service, wij hadden een prikkabel gekocht, maar na een tijdje gingen er een paar lampjes stuk en de accu laad niet zo goed meer op, het bedrijf deed nergens moeilijk over en we kregen een nieuwe kabel, ik zou zeggen een dikke tien hoor.

Prikkabel

Het lijkt erop dat de problemen bij de klantenservice opgelost zijn

speeld geen rol

geen reactie op mail of telefoon !!!al 12 dagen

Product of service:
verschillende ! deze is stuk Specilights 50W LED Bouwlamp met Sensor Zwart IP65 - 6000K 6000K (8719699292475)

Antwoord LEDlampshopXL.nl

Beste, Dank u wel voor uw bericht. Het spijt ons enorm dat uw case niet op tijd is opgepakt en dat u zo lang heeft moeten wachten op een reactie. Dit had niet mogen gebeuren en we begrijpen uw frustratie volledig. Inmiddels hebben we een garantieorder voor u ingezet en doen we er alles aan om dit zo snel mogelijk af te handelen. U ontvangt van ons binnenkort de bevestiging en verdere details over de levering. Onze oprechte excuses voor het ongemak en de vertraging. Mocht u verdere vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We staan voor u klaar om dit naar tevredenheid op te lossen. Met vriendelijke groet, LEDLampshopXL

Geantwoord op

Goed, reactie tijd kan beter maar uiteindelijk komt alles goed

Toon van der Linden

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Had veel beter gekund en gemoeten. Order klopte niet met bestelling. Goedkoper product geleverd. Verschil zou teruggestort worden. Al geruime tijd geleden maar niets ontvangen. Veel gemaild en de chat ingevuld maar geen enkele reactie. Hetzelfde geldt voor een retour gestuurd product. Ook hierover geen enkele reactie dus ook mijn geld nog steeds niet retour gestort gekregen. Na het invullen van deze review is er wel contact opgenomen en was alles wel vrij vlot geregeld. Uiteindelijk dus tevreden met het eindresultaat.

Straatlamp en houder

K h

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Uiteindelijk is het goed gekomen.

High bay 200 wat

LEDlampshopXL.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

LEDlampshopXL.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • checkEerste review geschreven op 1 maart 2012

LEDlampshopXL.nl

LEDLampshopXL is een webshop die gespecialiseerd is de verkoop van LED verlichting. De reviews van onze webshops leest u hier.

Goolkatenweg 65

Toon van der Linden

Straatlamp en houder

K h

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Uiteindelijk is het goed gekomen.

High bay 200 wat

LEDlampshopXL.nl heeft de volgende resultaten bereikt: