Froger
- Product of service:
- 2 dubbele led-lamp-spots
Heater gekocht en perfect geholpen door klantenservice
Binnen de garantietermijn hadden we een defect aan het apparaat. Zonder enig probleem werkt dit snel en goed opgelost.
goed
Slecht. Bestelde artikel wordt niet geleverd en op email wordt niet gereageerd. Telefonisch niet te bereiken.
Snelle levering goed contact
Super bedrijf
Correct behandeld, na probleem met eerste levering
Goede service, na enkele maanden lamp kapot. Contact gehad en dezelfde dag wordt er een nieuwe lamp opgestuurd. Als dat geen service is. Dank je wel
Een geweldig bedrijf met een hele goede service, wij hadden een prikkabel gekocht, maar na een tijdje gingen er een paar lampjes stuk en de accu laad niet zo goed meer op, het bedrijf deed nergens moeilijk over en we kregen een nieuwe kabel, ik zou zeggen een dikke tien hoor.
Het lijkt erop dat de problemen bij de klantenservice opgelost zijn
geen reactie op mail of telefoon !!!al 12 dagen
Goed, reactie tijd kan beter maar uiteindelijk komt alles goed
Had veel beter gekund en gemoeten. Order klopte niet met bestelling. Goedkoper product geleverd. Verschil zou teruggestort worden. Al geruime tijd geleden maar niets ontvangen. Veel gemaild en de chat ingevuld maar geen enkele reactie. Hetzelfde geldt voor een retour gestuurd product. Ook hierover geen enkele reactie dus ook mijn geld nog steeds niet retour gestort gekregen. Na het invullen van deze review is er wel contact opgenomen en was alles wel vrij vlot geregeld. Uiteindelijk dus tevreden met het eindresultaat.
Uiteindelijk is het goed gekomen.
LEDlampshopXL.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
LEDlampshopXL.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Correct behandeld, na probleem met eerste levering
Het lijkt erop dat de problemen bij de klantenservice opgelost zijn
geen reactie op mail of telefoon !!!al 12 dagen
Goed, reactie tijd kan beter maar uiteindelijk komt alles goed
Uiteindelijk is het goed gekomen.
LEDlampshopXL.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
LEDlampshopXL.nl