Video Reviews

R.k

Zondag15-09-24 een bestelling geplaatst ( Infrarood verwarming paneel )dit binnen 24 uur wordt geleverd zo staat wel op hun website maar nog steeds niet ontvangen 23-09-24. Medere keer contact gehad... Zondag15-09-24 een bestelling geplaatst ( Infrarood verwarming paneel )dit binnen 24 uur wordt geleverd zo staat wel op hun website maar nog steeds niet ontvangen 23-09-24. Medere keer contact gehad met klanten service zij weet ook niet waar is mijn pakket gebleven. Zeg alleen verzonden verzonden verzonden.
SLECHT! SLECHT! SLECHT! En Klanten service

N

N

Beste Klant,
Beste Klant,
Bedankt voor uw review en onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. We begrijpen hoe frustrerend het moet zijn geweest om zo lang op uw bestelling te wachten. We hebben inmiddels direct een garantieorder voor u ingezet om ervoor te zorgen dat het paneel zo snel mogelijk wordt geleverd. Helaas zijn er interne problemen geweest met onze klantenservice waardoor dit probleem niet eerder kon worden opgelost. Wij werken hard aan verbeteringen om dit in de toekomst te voorkomen. Nogmaals onze excuses en dank voor uw geduld.

S Hoving GSH

Even wahten niet op voorraad

Degelijk

Aansluit snoer is absoluut veel te kort (20 cm) betekend extra montage doos.

Wim De Vries

Op zich prima, al is product ineens flink duurder geworden..

Ze nemen telefoon op.. mijn infrarood paneel afstandbediening werkte niet.

Paneel was 1e bestelling ( 3 weken terug) 95,- nu 134,- dat is best een prijsverhoging.

Erwin

Supergoed

Duidelijke informatie.

Beter inspringen op nazorg.

Joop Wallenburg

Klote

Geen reactie na een klacht

Tip: Sluit de zaak als jullie zo met je klanten omgaat

Beste,
Bedankt voor uw review en onze excuses voor de vertraging bij de levering van uw bestelling. We begrijpen dat dit erg vervelend is en waarderen uw geduld. Om het ongemak te compenseren, hebben we het volledige bedrag van uw bestelling teruggestort. Mocht u nog vragen of verdere ondersteuning nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.

hallaert

Levering pas na 1 week- en dan nog verkeerde producten geleverd.

voorlopig geen, tenzij rest zending alsnog wordt bezorgd

reageren op mail binnen 24u, telefoon opnemen binnen kantooruren, leveren dag erop zoals beloofd

Axel Schulz

Beste, jammer genoeg heb ik mijn bestelling nog niet ontvangen van GLS TRANSPORT omdat zogezegd een probleem is met mijn adres ,wat het probleem is weet ik dus ook niet.
Groetjes

?

?

Beste Axel,
Beste Axel,
Bedankt voor uw bericht en onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren met de levering van uw bestelling. We begrijpen dat dit erg vervelend is. We hebben contact opgenomen met GLS om het probleem met het adres op te lossen, dit is opgelost en het pakket is volgens GLS geleverd.
Nogmaals onze excuses voor de vertraging en bedankt voor uw geduld. Mocht u nog vragen hebben, staan we uiteraard voor u klaar.

Stefaan Snijers

Foute product geleverd

Contactmogelijkheden met het bedrijf.

Beste,
Wederom excuses voor het feit dat we een verkeerde kleur pendel opgestuurd hebben.
Beste,
We hebben een garantieorder ingezet en deze is reeds geleverd zoals we per mail hebben bevestigd.
Mochten er nog vragen zijn dan horen wij dat graag.

petrus Langendonk

Pakket voor Decleir gezet door pakketdienst

X

Andere pakketservice

Mark vB

Slecht

nog niet

bijna 2 weken besteld; niets meer van gehoord. Niet bereikbaar per mail of telefoon. Geld kwijt?