Bert
- Bereikbaarheid
- Product of service:
- Straatlamp solar
heel goed
Het begon met een slechte ervaring want beloofde leveringstermijn van 'dezelfde dag' werd vijf dagen. En mail op de derde dag met vraag daarover werd niet beantwoord. Echter na een week werd ik gebeld en kwam er een sorry en werd het volledige aankoopbedrag terugbetaald. Dat had ik niet verwacht en was wat mij betreft ook niet nodig. Eindoordeel wat mij betreft goed.
Via GLS in eerste instantie niets ontvangen, kreeg ook niet telefonisch de shop te pakken. Daags daarna nogmaals gebeld, nu wel direct contact met Martijn. Keurig te woord gestaan, zou mijn bestelling opnieuw versturen. En… super, de volgende dag in huis. Mijn welgemeende dank voor deze prima service.
Slecht bedrijf! Na 4 weken nog steeds mijn bestelling niet ontvangen!
Goede service
alles ok, snelle levering
Prima servive
Prima service snel geleverd goede producten
Prima naservice
Heel fijn bedrijf , door eigen schuld met vervoer paar lampen stuk van de feestverlichting , wordt gratis nieuw opgestuurd , dikke prima groetjes Wilma
Hele goede ervaringen met LEDlampshop. We hadden een ledstrip besteld voor bedverlichting. Deze kwam snel binnen, was eenvoudig aan te brengen alleen een sluiting in 1 van de 2 strips. Ook liet het tape snel los. Mail gestuurt en binnen vier dagen een nieuwe set ontvangen. Superservice!!!
LEDlampshopXL.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
LEDlampshopXL.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
LEDlampshopXL.nl
Goolkatenweg 65
7521BE Enschede
heel goed
Slecht bedrijf! Na 4 weken nog steeds mijn bestelling niet ontvangen!
Goede service
alles ok, snelle levering