Papa-dj

Bestelling gedaan. Volgende dag in huis. Vlotte verzending en dat zie ik graag temeer er steeds minder winkels zijn die electronica artikelen verkopen.

Zeer klantvriendelijk

Geen tips. Alles is goed geregeld

Joep Schouten

Van bestellen tot leveren oké !!!

Jan Stuc

Heel goed

Mooi arsoritiment

nee

L.P.M. Niessen

Voor mijn hobby had ik voor mij vreemde led lampjes met aanverwante artikelen nodig.

Het telefonisch advies dat ik heb gekregen van Harold en Benno was voortreffelijk!

Er zijn enkele artikelen op de website niet op voorraad. Het enige (kleine) smetje.

Reactie Leds-Buy.nl:

Geachte heer Niessen, hartelijk dank voor uw review. Het kan inderdaad voor komen dat een product niet meer in voorraad is, dit staat dan ook bij het product vermeld. Wij doen er alles aan om onze... Geachte heer Niessen, hartelijk dank voor uw review. Het kan inderdaad voor komen dat een product niet meer in voorraad is, dit staat dan ook bij het product vermeld. Wij doen er alles aan om onze collectie up to date te houden.

D-J Moedt

Erg overzichtelijk en goedkope verzending.
De klantenservice is uitstekend.

Mooie producten, lage prijzen, goedkope verzending en een uitstekende communicatie.

Roseboom

Prima,netjes na 2 dagen geleverd.

Goede omschrijving van product

Ik kan geen verbeterpunt bedenken

Ik ben zeer tevreden over leds-Buy.nl
Goed geholpen en netjes te woord gestaan.

Bor Arjen

Div electronische delen besteld, goed te vinden op de site, snel en makkelijk te bestellen. En een razendsnelle levering!

H. Van .der kroef 0614600714

SLECHT

De vlotte verzending

Heb de verkeerde lampjes ontvangen en ook nog eens in de verkeerde kleur.