Sools Elektro

snelle levering

Rene C.

Een vraag gesteld over welke producten ik het beste kon aanschaffen / het beste passen bij mijn wenssen. Werd vlot teruggebeld en adviesgekregen. Ondanks dat het advies (achteraf) niet helemaal... Een vraag gesteld over welke producten ik het beste kon aanschaffen / het beste passen bij mijn wenssen. Werd vlot teruggebeld en adviesgekregen. Ondanks dat het advies (achteraf) niet helemaal klopte, kan ik niet anders concluderen dat men above and beyond hun best deden/ gedaan hebben om alles op tijd te leveren.

Een bedrijf dat echt 100% klantgericht denkt en werkt.! Super bedankt.!

Snel antwoord en indien er een 'probleem' is wordt er snel er goed gewerkt aan de oplossing.!

Reactie Leds-Buy.nl:

Wanneer een klantvraag niet correct wordt begrepen kan er een misverstand ontstaan. Maar wij laten onze klanten niet in de steek, snel en adequaat reageren én oplossen is op zo'n moment de enige... Wanneer een klantvraag niet correct wordt begrepen kan er een misverstand ontstaan. Maar wij laten onze klanten niet in de steek, snel en adequaat reageren én oplossen is op zo'n moment de enige juiste insteek! Wij wensen u veel plezier met uw bestelling!

Snelle en correcte levering.
duidelijke wbsite

snel en correct

Gerard

Prima bedrijf! Ik zocht led's ter vervanging van defecte schaalverlichting lampjes van diverse radiozendontvangers.
Heb diverse soorten besteld om eea uit te proberen om het aanzien van de...
Heb diverse soorten besteld om eea uit te proberen om het aanzien van de radio's in tact te houden en ben daarin volledig geslaagd.

veel voorraad en netjes per soort verpakt en voorzien van info stickers

de kleur frequentie ontbrak op de stickers

Reactie Leds-Buy.nl:

Wederom een mooie score, hier doen we het voor! Op onze etiketten staat de noodzakelijke informatie, uitgebreide informatie vind u bij de productomschrijving op onze website.
Veel luisterplezier...
Veel luisterplezier toegewenst!

Atilla

Supersnelle levering!

Verzendkosten verlagen of na een bepaald bedrag gratis verzenden.

Reactie Leds-Buy.nl:

Wederom een prachtige review! Bestellingen boven €120,00 worden gratis verzonden!

Rob Barendregt Barten

Zeer positief. Was op het industrie terrein moeilijk te vinden maar daar werd op korte termijn wat aan gedaan.
De monteurs die de montage verzorgde zijn net, vriendelijke en meedenkend.

Ze ontwerpen en maken de verlichting allemaal zelf en kunnen dus ook complexe opdrachten realiseren.

Betere herkenbaarheid op het industrie terrein

Reactie Leds-Buy.nl:

Aan de gevel-reclame van ons nieuwe pand wordt gewerkt!

Ledstrips met dimmers gekocht

goede service en advies, deskundige helpdesk

Vindbaarheid; pand in den Bosch was lastig te vinden

John Ghielen

Eerste bestelling

snelle levering

Reactie Leds-Buy.nl:

Wederom een fraaie beoordeling! Bestelling geplaatst vóór 13.00 uur worden dezelfde dag nog verzonden!

Goede snelle service

Dit was mijn eerste aankoop bij dit bedrijf.

N.v.t.