T. Kuipers

De gehele bestelling is top geleverd

Snelheid en informatie

Jo

Supersnelle levering!

De produkten zijn allemaal goed bevonden! Maar er was wel een oponthoud met de levering!
Maandag besteld : 12 maart om ongeveer 14.55 uur. "Volgende dag in huis" , dinsdag 13 maart, vergeet het maar,
geen probleem, levering de volgende dag misschien : woensdag 14 maart, vergeet het maar, geen probleem,
dan wachtend op de volgende postdagbezorging: donderdag 15 maart, vergeet het nog maar eens een keer,
toen bijna in de pen geklommen om te klagen, toen kwam er een postbezorger op vrijdag, 16 maart en inderdaad,
hij had een envelop met daarin de bestelde led lichtjes. Nou weet ik dus niet of uw bedrijf de led lampjes te laat heeft
verzonden of dat tnt post te laat met bezorgen is! Toch nog even iets om over na te denken, er klopt gewoon iets niet.
Graag uw reactie in deze kwestie alvorens ik weer iets bestel.

produkten zijn top.

zie verhaal hierboven.

Reactie Leds-Buy.nl:

Voor 15.00 uur besteld, dan wordt uw bestelling DEZELFDE DAG nog verzonden! Dat wil dus helaas niet zeggen dat de bestelling de volgende dag in huis zal zijn, dat is geheel afhankelijk van de route... Voor 15.00 uur besteld, dan wordt uw bestelling DEZELFDE DAG nog verzonden! Dat wil dus helaas niet zeggen dat de bestelling de volgende dag in huis zal zijn, dat is geheel afhankelijk van de route van de postbezorger, de regio enzovoorts. In uw geval heeft de postbode er wat langer over gedaan dan verwacht. Ondanks de tegenvallende prestatie van de postbezorger zien wij uw volgende bestelling graag tegemoet!

Ruime keuze

Ardy Notenboom

De website is mooi overzichtelijk.
De levering gaat perfect, zoals afgesproken.
Helaas ontving ik geen antwoord op een e-mail voor een technischa advies.

De website is mooi overzichtelijk.
De levering gaat perfect, zoals afgesproken.

Beantwoording van technische vragen per e-mail laat veel te wensen over!

Koen Schenke

Duidelijke beschrijving van producten, ruime keus.

Snelle levering, goede afhandeling.

Breedveld Motorsports

Zeer goede service en leuke mensen aan de telefoon.

Assortiment is groot en de prijzen laag

Willem

Uitstekend

NVT

Nee, geen verbeterpunten

Patrick Pecasse

Snelle levering en super service.

Ik had verkeerde weerstandjes binnen gekregen, na telefonisch contact kostenloos de goeie opgestuurd gekregen.

Vooral zo blijven doorgaan

Uitstekend in het leveren van led-onderdelen

Reactie Leds-Buy.nl:

Zoals u heeft kunnen lezen op onze website hebben onze leveringen enige vertraging gehad vanwege onze verhuizing naar ons nieuwe pand. Inmiddels is de verhuizing afgerond, indien vóór 15.00 uur... Zoals u heeft kunnen lezen op onze website hebben onze leveringen enige vertraging gehad vanwege onze verhuizing naar ons nieuwe pand. Inmiddels is de verhuizing afgerond, indien vóór 15.00 uur besteld worden ze dezelfde dag verzonden!