homan65

duidelijke site, snelle levering

Zeer snelle reactie op een mail, en probleem goed opgelost

De zeer snelle levering, en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Misschien ook aansluitkabels, stekkers , printplaten in het assortiment

Snelle levering en een goed assortiment. Alleen zijn de weerstanden die mee geleverd erg klein.

Snelle levering en goed assortiment

Informatie over de verschillende opties zoals 0.25 watt, 5v opties en smd, wat zijn de eigenschappen en verschillen?

Reactie Leds-Buy.nl:

Beste Bram, wij zijn constant bezig om onze website te verbeteren. Zo proberen wij zo uitgebreid mogelijk in onze informatieverschaffing te zijn. Mocht er onverhoopt toch ergens onvoldoende... Beste Bram, wij zijn constant bezig om onze website te verbeteren. Zo proberen wij zo uitgebreid mogelijk in onze informatieverschaffing te zijn. Mocht er onverhoopt toch ergens onvoldoende informatie te vinden zijn op onze website dan staan wij u graag telefonisch of per email te woord. Veel plezier met uw bestelling!

Goede feedback

Goede communicatie

Bert

Zeer tevreden

Snelle levering en heel netjes en goed verpakt, ik zie dit vaak anders!
Zeer tevreden

Snelle levering en heel netjes en goed verpakt, ik zie dit vaak anders!
Wat ik wel jammer vind is dat ik niet heel goed op de hoogte werd gehouden over de orderverloop.
Ik kreeg wel een bevestiging van de bestelling maar geen terugkoppeling van de betaling of dat de order was verzonden.

Snelle levering en goed verpakt.

Ik heb geen melding gekregen wanneer de bestelling werd verzonden.

Reactie Leds-Buy.nl:

Beste Bert, dank voor je reactie. Vanwege een systeemfout zijn de bevestigingsmails die wij versturen bij ons in onze systeem-map terecht gekomen, onze webshopbeheerder gaat dit uitzoeken. Veel... Beste Bert, dank voor je reactie. Vanwege een systeemfout zijn de bevestigingsmails die wij versturen bij ons in onze systeem-map terecht gekomen, onze webshopbeheerder gaat dit uitzoeken. Veel plezier met uw bestelling!

H van Dam Montage

Gewoon goed, ben telefonisch benaderd ivm de bestelling omdat 1 soort niet volledig voorradig was/is.
En dat is prima opgelost.

Zeer veel soorten led soorten en bijna alles op voorraad (beetje afhankelijk bestelde hoeveelheid natuurlijk)

Misschien wel maar dat is persoonlijk. Ik ben niet goed thuis in alle maten van lampfittingen (vaak auto industrie gerelateerd) meestal ben ik op zoek naar lamp vervangers voor leds. Zoals... Misschien wel maar dat is persoonlijk. Ik ben niet goed thuis in alle maten van lampfittingen (vaak auto industrie gerelateerd) meestal ben ik op zoek naar lamp vervangers voor leds. Zoals schakelaar-lampjes vervangen door leds. En dat is nou net een beetje lastig omdat er geen maten bekend zijn (althans niet bij mij)
Dus de vraag/opmerking maten bij leds, misschien is dat het verbeterpunt.

Reactie Leds-Buy.nl:

Dank u voor uw mooie beoordeling! Wij blijven constant verbeteren en gaan uw tip mbt de maatvoering van de Led's oppakken. Wij gaan bij alle producten een foto plaatsen met de benodigde maten!

Floris

Groot assortiment en goede, duidelijke maar ook juiste informatie over betreffende producten.
Snelle verzending, kortom prima website.

ik kan geen zwakke punten opnoemen.

ik kan alleen maar zeggen: ga zo door!

Zwijnenburg

Via internet gevonden

Duidelijke site

Verzend kosten verlagen

repaircafe betondorp

Had verwacht dat de bestelde led's 1,5 volt waren ... helaas zijn ze 3 volt

snelle en correcte levering

spanningen van het artikel weergeven a.u.b.

Bestelling was niet compleet heb gemaild geen reactie gekregen erg jammer.