Goed /duidelijke website/keuze te over in LED verlichting

Beschrijf hier uw ervaring

komt de afspraken na /levering comfort de afspraken

Rick

Compleet aanbod. Snelle en correcte levering.

Bechrissed

Verkeerde voeding bij ledstrip geleverd. Geen reactie na melding. Dan geef ik die 100 euro nog liever weg ...

Eddy Wouters

Vlotte manier van bestellen en correcte levering van de goederen

Wim Oosting

Mijn bestelling werd iets te snel geleverd. Helaas hadden ze een adapter vergeten in de doos te doen die wel op de factuur stond.
Na 1 telefoontje wordt deze alsnog geleverd.
Geweldige...
Na 1 telefoontje wordt deze alsnog geleverd.
Geweldige service.

Said

Levering is goed en snel. echter de omschrijving bij de producten is minimaal en kun je voor verassingen komen te staan

gemmideld

Andre

Prettig geholpen,goed verzorgt en op tijd geleverd, wat wil een mens nog meer.

Beschrijf hier uw ervaring

Ja,plezierig en een groot en mooi assortiment.

Herman

Bestelling geplaatst voor 3 meter 5050 RGB ledstrip om een PC case te modden. Bestelling prima verlopen, netjes dat je niet persé een account moet aanmaken daarvoor. Orderstatus ten alle tijde... Bestelling geplaatst voor 3 meter 5050 RGB ledstrip om een PC case te modden. Bestelling prima verlopen, netjes dat je niet persé een account moet aanmaken daarvoor. Orderstatus ten alle tijde duidelijk. Product is de volgende dag geleverd en voldoet aan mijn verwachtingen.

Beschrijf hier uw ervaring

Vanaf 20 euro geen verzendkosten vind ik zeer goed. Ook het bestellen zonder account is zeer goed.

Patrick leenaers

Zeer goede ervaring ook het chatten over bepaalde producten is vlot en behulpzaam .de geleverde producten zijn altijd goed verzorgd . Ook kan je er altijd terecht met een probleem voor een oplossing.

Beschrijf hier uw ervaring

Zeer vlotte levering en goede feedback

Eddy

Alles correct en keurig op tijd geleverd

Beschrijf hier uw ervaring

Vakkundig en goed begeleiding via chat wat je nodig heb