Noot

Prima! Goed advies en keurige snelle levering.

Beschrijf hier uw ervaring

Via de chat optie heb ik een goed advies gekregen over het product dat het meest geschikt zou zijn voor mijn bedrijf. Ik vond dit een hele prettige manier van werken.

B@rt

Vandaag besteld en morgen in huis. Snelle levering via PTT post en via een app te volgen.
Overzichtelijke website.

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb de ledstrips links en rechts onder ons 2-persoons bed geplakt en de sensor onderaan het nachtkastje.
Het werkt perfect. Als ik nu ‘s nachts mijn bed uit ga om naar het toilet te gaan, dan floept aan mijn kant van het bed het licht aan, via de meegeleverde sensor, zonder mijn vrouw wakker te maken. Zelfs de tijd en de helderheid van het licht is nog apart in te stellen.
Ik had het gezien bij vrienden van ons en was helemaal niet bekend met het feit dat zoiets bestond. Maar we zijn er helemaal happy mee. Inmiddels heeft mijn zwager ook een setje besteld en er zullen er meer volgen.
In 1 woord, een geweldig systeem, dat simpel is te bevestigen.

.L.haveman

(Bewerkt)

Tot.zover.geen.klachten moet het nog ophangen

mark@detroy.be

Zeer snelle afhandeling en levering van de bestelling!

Beschrijf hier uw ervaring

Ik had de pech dat mijn product defect was bij aankomst, maar na één mailtje is er de volgende dag al een volledig nieuw werkend product geleverd,waarvoor mijn bijzondere dank.
Had niet...
Had niet verwacht dat dit allemaal zo snel zou opgelost zijn. Echt super tevreden !

Johan

Prima product, snelle levering

Marc Van Muylem

Duidelijke beschrijving van de goederen, snelle afhandeling gepaard met al woon ik in Belgie snelle levering,kortom een aanrader.

Beschrijf hier uw ervaring

Ik had enkele montagevragen en die zijn via de chat direct beantwoordt; TOF !!

blom

Snelle levering en netjes verpakt

duidelijk omschrijving