Van den Bosch
- Sterke punten
- snelle levering, goede prijs
Led verlichting COB prime
Prima bedrijf, met een fijne klantenservice
Heeft net wat ik nodig heb.
Perfect product, nog even telefonisch advies gekregen. Top
Lampen van vorig jaar werkten niet meer 100%. Na advies om te proberen om het te verhelpen werkten ze nog niet top. Kreeg direct 3 nieuwe toegestuurd !!! Fantastische service !! Zie je niet vaak meer
Dat is pas service
Tevreden over communicatie
Topbedrijf!
Geweldig
In eerste instantie latere levering maar vervolgens toch eerder
LedKoning verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
LedKoning heeft de volgende resultaten bereikt:
LedKoning
Rietveldenweg 49D
5222AP Den Bosch
Led verlichting COB prime
Prima bedrijf, met een fijne klantenservice
Heeft net wat ik nodig heb.
Perfect product, nog even telefonisch advies gekregen. Top
Dat is pas service