Koning

Top!

Snel contact, goed bereikbaar en de verzending was top! Mooie strips!

buni

Dils

Zeer goed

info

gebruiker/klant

Ik had gezien: Kabel voor witte ledstrips met 2 pins stekker, en heb vervolgens het produkt stekker-met-kabel-type-vrouw besteld, die geen platte stekker bleek te hebben, maar alleen een... Ik had gezien: Kabel voor witte ledstrips met 2 pins stekker, en heb vervolgens het produkt stekker-met-kabel-type-vrouw besteld, die geen platte stekker bleek te hebben, maar alleen een concentrische.
Dat was niet erg duidelijk op de webpagina.

snelheid

verloopstekers of verloopkabels (man naar man of vrouw naar vrouw) in assortiment opnemen, of losse concentrische stekers met kabel-bevestigingsmogelijkheid (met aansluitschroeven of met... verloopstekers of verloopkabels (man naar man of vrouw naar vrouw) in assortiment opnemen, of losse concentrische stekers met kabel-bevestigingsmogelijkheid (met aansluitschroeven of met soldeerlippen)

De Schrijver

Voor de eerste keer besteld

Zeer snelle levering, correcte info, goede prijs/kwaliteit

Le Blansch

Een zeer goede levering

Alles was aanwezig

De Wachter

Perfect.

Klanten service via chat en email

Mijn led controller had een handlziding van een oudere versie. Hier stond dus niet op hoe ik de led strip naar rgb kon zetten.

Janson

Goed advies gekregen over het product wat ik wilde hebben

Goed geadviseerd, snelle levering

Proberen een betere vervoerder te krijgen dan Post nl, die stuurden een bezorgings advies maar uiteindelijk moest ik de levering zelf ophalen terwijl ik WEL thuis was……

vaneerenstoffering

De materialen zijn zeer goed

Betere informatie ontvangen of op de site duidelijk vermelden, als je afwijkt van de standaard pakket, als voorbeeld trapverlichting