meyer
- Verbeterpunten of tips
- geen
snel en goed
Top Service
Ze hebben een verkeerde adapter gestuurd, maar hebben dit netjes gecorrigeerd door een andere te sturen.
10 rollen installatiedraad van 10 meter elk gekocht, ontvang ik 4 rollen (lijken zelf van een grotere rol te komen)? Geen melding bij waarom, hoe en wat? Zelfs alle 4 gaan wegen en de lichtste gaan meten, die was bijna 25 meter. Totaal is het dus wel 100 meter maar overleg ff met de klant die iets anders verwacht denk ik dan... Maar goed, levering was wel op tijd.
Uitstekend
Veel producten, snelle levering.
Prettig
Goede service
Prima service.
Prima geregeld
snelle en correcte levering
Snelle afwikkeling en goede communicatie.
Super leuke webshop. Hebben veel om allerlei led etc aan te sluiten op elke gewenste manier.
LEDStripXL.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
LEDStripXL.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
snel en goed
Top Service
Uitstekend
Veel producten, snelle levering.
Prettig
Goede service
Prima service.
Prima geregeld
snelle en correcte levering
Snelle afwikkeling en goede communicatie.
LEDStripXL.nl heeft de volgende resultaten bereikt: