pwa lugtenburg

Goede contacten en service
Een firma waar je op kunt rekenen

Kennis en klant vriendelijk

Geen idee

Bert

Prima, snelle levering. Het spul ziet er ook degelijk uit. Ik heb de ledstrip in combinatie met een profiel gebruikt om een tl armatuur boven een badmeubel te vervangen. Het resultaat is mooi... Prima, snelle levering. Het spul ziet er ook degelijk uit. Ik heb de ledstrip in combinatie met een profiel gebruikt om een tl armatuur boven een badmeubel te vervangen. Het resultaat is mooi geworden, al zeg ik het zelf,

nee

Ik vond het zelf moeilijk een keuze te maken tussen helder wit (kleur 4000K) en koud wit (6000K). Bij de koud wit stond iets over blauw licht, wist niet hoe dit in de praktijk uitziet. Daarom heb ik... Ik vond het zelf moeilijk een keuze te maken tussen helder wit (kleur 4000K) en koud wit (6000K). Bij de koud wit stond iets over blauw licht, wist niet hoe dit in de praktijk uitziet. Daarom heb ik gekozen voor de helder wit.

Dennis Graat

Goede service en een goede kwaliteit voor de juiste prijs. Ook de telefonische service is top.

Goede vindbaarheid. En gede service

Een iets duidelijkere aanbeveling van bij behorende producten bij desbetreffende ledstrip.

Super service! à conseiller

Ledbord besteld. goede after sales

top bedrijf. goede after sales

J. Klein

Automatisch advies van bijbehorende accessoires (voeding etc) na keuze van een LED strip

Hopelijk kan LEDSTRIP-XL door zijn volume/omzet scherp geprijsd blijven.

Erwin

Nette afhandeling goede en correcte levering

Snelle en goede verpakte levering

N.v.t.

m.van well

Helemaal super snelle service prima producten!!!!!!

helemaal tevreden!!!!

ik kan niks verzinnen

Tijs

Overzichtelijke site met leuke promoties, snelle en correcte levering, en een chatfunctie waarvan andere sites jaloers mogen zijn. Zeer tevreden!

De chatfunctie is zeker één van de sterkste punten van dit bedrijf. Vragen worden in seconden beantwoord (Lucky Luke schiet sneller dan zijn schaduw, maar deze persoon beantwoord vragen op een... De chatfunctie is zeker één van de sterkste punten van dit bedrijf. Vragen worden in seconden beantwoord (Lucky Luke schiet sneller dan zijn schaduw, maar deze persoon beantwoord vragen op een soortgelijk tempo). De site is ook heel net en alles is makkelijk te bestellen.

Wanneer men op de productpagina van een ledstrip gaat, dan krijgt men een lijst met "bijhorende producten". Deze producten hebben echter geen link naar hun productpagina. Dit zou handig zijn mocht... Wanneer men op de productpagina van een ledstrip gaat, dan krijgt men een lijst met "bijhorende producten". Deze producten hebben echter geen link naar hun productpagina. Dit zou handig zijn mocht dit er zijn.

Strip werd snel geleverd, vragen duidelijk beantwoord. Top!

Snel en goedkoop

Minder mails achteraf.