Travaille
- Sterke punten
- geen
- Product of service:
- Winterjas
98% beveelt Leerentveld Vrijetijd aan!
Mooi produkt, super snelle levering
Perfect! Prima prijs en bijzonder snelle verzending.
Een kleine, niet urgente, bestelling online gedaan. Door de december drukte en paar moeten wachten.
Ik werd goed geholpen en er werd ook teruggebeld, dat was super.
Prima bedrijf. Komt afspraken na en levert snel
Heel tevreden
Prima!
Ik heb laatst Asics schoenen hier gekocht ik had deze snel nodig maar is er iets misgegaan op de site waardoor ik de verkeerde heb gekozen, dit is uiteindelijk snel opgepakt door het bedrijf en netjes opgelost
Prima, goed product en snelle levering
Nette en snelle afhandeling
Goed en snel!
Leerentveld Vrijetijd verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Leerentveld Vrijetijd heeft de volgende resultaten bereikt:
Leerentveld Vrijetijd
Stadionplein 13
8025 CP Zwolle
Mooi produkt, super snelle levering
Perfect! Prima prijs en bijzonder snelle verzending.
Ik werd goed geholpen en er werd ook teruggebeld, dat was super.
Prima bedrijf. Komt afspraken na en levert snel
Heel tevreden