8.7 /10

checkbox0% beveelt Leesbrilwebwinkel.nl aan!

Frank Feyt

Stipte levering

Uitgebreide keuze van brillen

Suzanne van Tiel

Top product, snelle service. Al 5 brillen besteld!

Mooie producten, dus goede smaak

peter maes

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Mooie bril gekocht, vlot geleverd. Bijgeleverde hoesje was veel te klein. Dit heb ik op 07/12 gemeld aan de klanten dienst, tot op heden geen reactie.

Ton

Leesbrillen besteld, snel geleverd en goede prijs

Sonja en Henri Aerdenhout

Hele goede mooie leesbrillen voor een leuke prijs

Ed Idsinga

Zeer snelle levering Prima!

Marco Philippen

Leesbrillen zijn prima, alleen de prijs is aan de hoge kant

Antwoord Leesbrilwebwinkel.nl

Beste Marco Phillipen, Dank u wel voor uw review. Mocht u niet tevreden zijn over uw aankoop dan mag u ten alle tijde uw aankoop kosteloos retourneren. Wij vinden het belangrijk dat u hoge kwaliteit en goede service ervaart tegen een redelijke prijs. Hoge kant: Wij hebben naar aanleiding van uw feedback onderzocht of de desbetreffende I Need You Feeling leesbril elders voordeliger wordt aangeboden. Wij zijn namelijk geautoriseerd 'I Need You' preferred supplier - wat ons inkoopvoordeel geeft, zodat wij onze klanten weer een verkoopvoordeel kunnen geven. Online vinden wij (veel) duurdere opties, maar ook inderdaad zoals u zegt voordeligere opties. Deze opties liggen (ver) onder onze inkoopprijs en dit zou dus niet mogelijk kunnen zijn. Tenzij de verkopende partij het gratis weggeeft en er extra geld erbij geeft. Wij verwachten dat de desbetreffende aanbieder een fout heeft gemaakt of opzettelijk met verkeerde redenen dit tegen onrealistische prijs aanbied. Wij adviseren daarom altijd te controleren of de webshop is aangesloten bij een Webshop keurmerk. Goedkoop kan namelijk duurkoop betekenen. Als iets te mooi is om waar te zijn - dan is dat het meestal ook. LeesbrilWebwinkel is voorzien van een keurmerk en wij zorgen voor een veilige webshop met goede service en support. Nette en accurate afleveringen en wij zijn 6 dagen telefonisch bereikbaar. Wij kiezen voor kwaliteit. Levering: Uw levering heeft iets langer geduurd vanwege de vakantie periode. Dat heeft voornamelijk te maken met onderbezetting van de PostNL. Excuses voor het ongemak. Wij wensen u veel (lees) plezier met uw nieuwe leesbrillen en hopen u in de toekomst weer van dienst te zijn. Met hartelijke groet, team van Leesbrilwebwinkel

Christianne Vanhulst

Mooie collectie en correcte prijs,snelle levering kan voor mij niet beter

Bart

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Bestelling nooit ontvangen

verbeter uw delivery process en als je toch transport aanrekent, geef mensen de keuze om hun zelf een keuze te maken. PostNL is in BE een veroordeelde crimenele organizatie

Antwoord Leesbrilwebwinkel.nl

Helaas is uw bestelling zoekgeraakt in het DPD depot. Om snel tot een oplossing te komen hebben wij nogmaals een nieuwe bestelling - inclusief een extra cadeautje voor de tegenslag - naar u toegestuurd. Volgens de Track and Trace is dit pakketje in goede orde ontvangen. Wij hebben u hierover nog na -gebeld en na -gemaild. Mocht de eerste levering alsnog bij u arriveren - in de vakantieperiodes en tijdens de feestdagen duren leveringen weleens langer dan verwacht - dan hoeft u deze uit coulante overweging niet retour te zenden. Wij wensen u veel (lees) plezier met uw nieuwe leesbrillen. Met hartelijke groet, Het team van de LeesbrilWebwinkel.be

Peter

Vriendelijke communicatie

Martine Vandenbroeck

Fijn assortiment, goede service!

Snelle, correcte levering

Leesbrilwebwinkel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Leesbrilwebwinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

Frank Feyt

Stipte levering

Uitgebreide keuze van brillen

Suzanne van Tiel

Top product, snelle service. Al 5 brillen besteld!

Mooie producten, dus goede smaak

Leesbrillen besteld, snel geleverd en goede prijs

Sonja en Henri Aerdenhout

Hele goede mooie leesbrillen voor een leuke prijs

Ed Idsinga

Zeer snelle levering Prima!

Marco Philippen

Bestelling nooit ontvangen

Peter

Vriendelijke communicatie

Martine Vandenbroeck

Fijn assortiment, goede service!

Snelle, correcte levering

Leesbrilwebwinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt: