B Veldkamp
Goede informatie op de website, goed product voor een scherpe prijs. Telefonisch vragen afequaat beantwoord, persoonlijke service. Vlotte levering.
- Product of service:
- Verdeler vloerverwarming
0% beveelt Leghetzelf Vloerverwarming aan!
Goede service en snelle communicatie
Top service! Vriendelijk personeel. Goede prijs/kwaliteit verhouding
Vragen over producten worden binnen een half uur beantwoord. Product assortiment is extreem groot en het door mij bestelde product is gewoon topkwaliteit. Ben erg tevreden over mijn aankoop.
Netjes voor elkaar, goede en snelle service en advies
Prima levering en klantenservice
Goed, klant vriendelijk.
Zeer goed Ik heb vloerverwarming besteld. contact opgenomen wanneer het binnen zou komen. Het was snel geleverd met een legplan. De transporteur belde een half uur voordat hij er was. Al met al super tevreden.
Snelle levering en goede kwaliteit
Geweldig top bedrijf !
Alles netjes geleverd goede kwaliteit en goede backup service .
Ik ben er blij mee
Goede service
Super bedrijf!
Leghetzelf Vloerverwarming verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Leghetzelf Vloerverwarming heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima levering en klantenservice
Goed, klant vriendelijk.
Snelle levering en goede kwaliteit
Geweldig top bedrijf !
Alles netjes geleverd goede kwaliteit en goede backup service .
Ik ben er blij mee
Goede service