9 /10

checkbox86% beveelt Lekdetectiecentrale aan!

Geef een score over de diensten die zijn uitgevoerd door dit bedrijf?
9.6/10

heel vriendelijke monteur

Roy Siemes

Uitstekend

Marc Schook

Zeer prettig en deskundig contact. Er wordt oprecht zorgvuldig geinventariseerd en gecontroleerd. Lekkage is altijd vervelend maar deskundige hulp en meedenken zorgt wel voor beste weg naar oplossing. Dank Wim!!

Anna

Snel geholpen en erg tevreden

Elise Peeters

Ik had een lekkage in mijn woonkamer onder de badkamer. Op advies van mijn loodgieter de Lekdetectiecentrale ingeschakeld. Op deze manier zou niet onnodig de halve badkamer gesloopt hoeven te worden. Deze hebben heel nauwkeurig de plek van de lekkage kunnen opsporen. Vriendelijke service en een duidelijk advies rapport voor de verzekering. Natuurlijk is het nooit leuk om een lekkage te hebben, maar dan is het fijn als er een betrouwbaar bedrijf is die snel ter plaatste kan komen om het op te sporen.

Product of service:
Lekdetectie

Lekdetectiecentrale verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Lekdetectiecentrale heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 14 maart 2025

Lekdetectiecentrale

Lekdetectiecentrale is een bedrijf volledig gericht op het lokaliseren van lekkages. Met onze jarenlange ervaring, geavanceerde techniek en slimme methoden zijn wij in staat om vrijwel iedere lekkage op te sporen. Dankzij onze vakkundige aanpak is het niet nodig om te hakken of breken om het lek te vinden. U hoeft hierdoor geen kosten te maken voor het slopen van muren, vloeren, leidingen of plafonds, en het achteraf weer repareren hiervan. Daarnaast vergoedt uw verzekeraar in bijna alle gevallen de kosten van lekdetectie.

Geef een score over de diensten die zijn uitgevoerd door dit bedrijf?
9.6/10

M. Venekamp