Hoe beoordeel je de inhoud en opbouw van de training?
Hoe beoordeel je jouw ervaring met de trainer?

SterSterSterSterLege ster

Interactief en goed afgestemd op de praktijk.

Tom Veenendaal

Ik heb deze training als erg fijn ervaren. Het was een kleine setting. We hebben daardoor veel kunnen oefenen.

Janneke Limmen

Goeie training die ik iedereen in ons bedrijf kan aanraden. Veel voorbeelden, gesprekstechnieken en uitleg. Ook veel voorbeelden uit de praktijk gebruikt, heel fijn.

anonymous

Een hele fijne training. We hadden een kleine groep waardoor we veel konden oefenen.

Kris Noppe

heel leerzaam

Nuttig en gezellig

Leuk en leerzaam om te doen

Heel fijn

SterSterSterSterLege ster

Boeiende training, waarin technieken werden aangereikt die direct in de praktijk kunnen worden toegepast.

Margret Nobel

Leuk om dit met collega`s te doen

leerzaam

Matthijs

Leerzaam en inzichtelijk mbt hoe met elkaar om te gaan, welke valkuilen er zijn, inzicht verkrijgen in sterktes-zwaktes-aandachtspunten

Hatice

Leuke leervolle ervaring

SterSterSterSterLege ster

Verhelderende technieken om beter gesprekken te kunnen voeren.

Emel

Effectief en interactief

Lekker kunnen werken verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Lekker kunnen werken heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 18 september 2017

Lekker kunnen werken

Lekker kunnen werken begeleidt medewerkers en organisaties op het vlak van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Hierbij faciliteren wij organisaties en medewerkers vanuit vier gebieden met voor iedereen hetzelfde doel: Lekker kunnen werken! Lekker samenwerken: Teamcoaching Teamcommunicatie Teambuilding Lekker in je vel: Coaching Voorkomen van uitval (preventie) Individuele ontwikkeltrajecten Lekker op je plek: Talentontwikkeling Loopbaanvragen Selectie & assessment Lekker vaardig door training: Communicatievaardigheden Leidinggeven Balans in werk & leven

Ruysdaelstraat 1

5025 PA Tilburg

Hoe beoordeel je de inhoud en opbouw van de training?
Hoe beoordeel je jouw ervaring met de trainer?

SterSterSterSterLege ster

Interactief en goed afgestemd op de praktijk.

Tom Veenendaal

Matthijs

Hatice

Leuke leervolle ervaring

SterSterSterSterLege ster

Verhelderende technieken om beter gesprekken te kunnen voeren.

Emel

Effectief en interactief