Super, snelle, correcte verzending met een persoonlijke toets!
Duvekot
Goede info en leuk persoonlijk kaartje
Irma Lochtenberg
Super service en persoonlijke sfeer en advies!
B. de Bruyn
Super handig dat je hier alle juiste benodigdheden kunt vinden die je nodig hebt voor de recepten van Yotam Ottolenghi. En toen ik de doos open maakte zat er ook nog een handgeschreven briefje bij,...Super handig dat je hier alle juiste benodigdheden kunt vinden die je nodig hebt voor de recepten van Yotam Ottolenghi. En toen ik de doos open maakte zat er ook nog een handgeschreven briefje bij, super attent. Al met al een hele goede service en snel geleverd.
Lot
Dit was mijn eerste bestelling en zeker niet de laatste. Puylinzen besteld en zeer snel geleverd. Ben er superblij mee!
EHC Reurekas
Vlotte levering, Goed verpakt, net een cadeautje, met een leuk kaartje erbij. ??
Kees
Heerlijke ingrediënten en producten voor lekkere maaltijd. Attente, leuke medewerkers. Hoewel bestelling via internet, toch persoonlijke sfeer, alsof je in een echte winkel komt.
M.H.
Pakket goed ontvangen. Goed verpakt en een briefje met attentie erbij. Een cadeautje!
Jacqueline
Snelle verzending en goeie producten. Eerste keer dat ik hier heb besteld, maar kom zeker terug! Ook mooi verpakt, echt een cadeau!