Wat een feestje om een pakket van jullie te ontvangen. Dank je wel! Prima verzorgd, kwalitatief uitstekende producten en precies wat nodig is om met Ottolenghi te koken. Ga zeker vaker...Wat een feestje om een pakket van jullie te ontvangen. Dank je wel! Prima verzorgd, kwalitatief uitstekende producten en precies wat nodig is om met Ottolenghi te koken. Ga zeker vaker bestellen.
Guiljam
We hebben nog maar 1 keer iets besteld en dat was een erg leuk pakket met een extraatje erin!
T van der Zijden
Snel geleverd. Vriendelijke attentie bij aflevering.??
Fenke Beeftink
Deze week een pakket van Lekker zeg ontvangen; dat was een feestje! Supersnelle service, mooi en met zorg ingepakt en eindelijk de goede ingrediënten in huis om eens uitgebreid uit Ottolenghi te...Deze week een pakket van Lekker zeg ontvangen; dat was een feestje! Supersnelle service, mooi en met zorg ingepakt en eindelijk de goede ingrediënten in huis om eens uitgebreid uit Ottolenghi te koken. Echt top! Veel succes met jullie bedrijf en ga zo door! Hartelijke groet, Fenke Beeftink