1906 beoordelingen

1906 Reviews

Ruby

Uitstekende ervaring

Jean van den Booren

Toegankelijk, duidelijke beschrijving van projecten en de impact van een investering

Leon van Gorp

Lendahand is een hele mooie site waar je iets kunt bijdragen aan een betere wereld en kansen biedt aan ondernemers over de hele wereld.

Nynke

Ik ben al jarenlang een trouwe investeerder bij Lendahand projecten. Met een kleine bijdrage kun je lokale ondernemingen en je medemens heel makkelijk helpen en je krijgt het na verloop van tijd... Ik ben al jarenlang een trouwe investeerder bij Lendahand projecten. Met een kleine bijdrage kun je lokale ondernemingen en je medemens heel makkelijk helpen en je krijgt het na verloop van tijd terug met rente. Het platform is makkelijk te gebruiken en te begrijpen. Ik ben fan!

Gerrit

Overzichtelijke app met duidelijke omschrijvingen van de projecten.

Jan

Eerste ervaring is prima. Heldere communicatie en goede uitleg over projecten en eventuele risico's.

Aron

Goed initiatief, duidelijke site.

J.Verhage

Lendahand is voor mij een mooie manier om mensen in derdewereldlanden te steunen om een bedrijf op te bouwen. Dit realiseerd Lendahand door te bemiddelen tussen vraag en aanbod van microcredieten,... Lendahand is voor mij een mooie manier om mensen in derdewereldlanden te steunen om een bedrijf op te bouwen. Dit realiseerd Lendahand door te bemiddelen tussen vraag en aanbod van microcredieten, waardoor beide partijen profiteren van een goed rendament

Laura

Heel fijn om met heel kleine bedragen toch te kunnen bijdragen! Het zijn prachtige projecten die levens veranderen. Doordat het investeringen zijn (en geen giften), krijg je aflossingen én rente.... Heel fijn om met heel kleine bedragen toch te kunnen bijdragen! Het zijn prachtige projecten die levens veranderen. Doordat het investeringen zijn (en geen giften), krijg je aflossingen én rente. Deze kan je weer opnieuw in projecten investeren.