Prima verzorgd

Snelle accurate levering

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

I have purchased 4 times from Lens2day. The first 3 times went super smooth, only it took quite long for the lenses to arrive (2-3 weeks), but I understand they had to make specific measurement for me. However the 4th times, it didnt. I ordered 4 lenses, but only received 2. I have contacted them from WhatsApp but no response. I have just filled out a form now and hope that they can rectify this issue!

Bart Zijlstra

Joke Groeneveld

Alles goed geregeld.

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Ik had moeite mijn vorige bestelling weer te bestellen. Het duurde lang. De informatie van de vervoerder DHL was erg verwarrend: er stond in: Vrijdag staat onze bezorger met pakket X van Afd Retouren tav L2D bij je op de stoep. En de optie te wijzigen. Ik had niet 123 door dat het om mijn lenzen ging! 1st hele gezin gecheckt enzo. Cryptisch met afkorting en was geen retour...

Antwoord Lens2day

Bedankt voor uw feedback. We zullen duidelijker zijn met de levertijden van de lenzen, aangezien deze de afgelopen weken erg varieerden. Ook heb ik onze gegevens aangepast bij DHL. Onze retourgegevens stonden inderdaad op de verzendlabels, in plaats van de gegevens van de webshop als afzender. Hopelijk heeft u de lenzen in goede orde ontvangen. En veel kijkplezier!

Geantwoord op

Matig tevreden

Henny Goor

Snelle bezorging

anonymous

Lens2day verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Lens2day heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 6 mei 2021

Lens2day

Lens2day is een online verkoop bedrijf in contactlenzen en alle bijbehorende producten. Onze kennis in de optiek is al drie generaties groeiende. In ons team werken contactlensspecialisten samen met een optometrist. We hebben alle vloeistoffen op voorraad. En vind je iets niet, laat het ons weten. We helpen je graag!

Postbus 199

8440 AD Heerenveen