Tevreden klant

Na een lastige situatie met een ander vergelijkend bedrijf kwamen we via internet terecht bij uvkunstplanten voor buiten. Carel Leopold heeft op een creatieve manier meegedacht om ons probleem op te... Na een lastige situatie met een ander vergelijkend bedrijf kwamen we via internet terecht bij uvkunstplanten voor buiten. Carel Leopold heeft op een creatieve manier meegedacht om ons probleem op te lossen en hiervoor kregen we weer 3 plantenbakken terug met een fantastische uitstraling. Ook de sympathieke service hebben wij als heel fijn ervaren en we zouden dit bedrijf absoluut aanbevelen en wanneer nodig zelf ook weer benaderen.

Jos van Kuijk

De eerste keer besteld bij dat bedrijf, goede kwaliteit planten, echt mooi. Alleen ik had hem besteld op 21 mei en kreeg hem pas op 24 mei binnen, dat was niet de bedoeling helaas.

J

Wij zijn op locatie geweest. Hier zien de planten er erg nog beter uit dat op internet te zien is. Wij zijn goed geholpen en hebben uiteindelijk naar tevredenheid een plant uitgekozen.

Evert Magendans

Prima ervaring, eerst via bol.com en later rechtstreeks

Carla

De plant is goed bezorgd. Prima ingepakt en geen beschadigingen.
En voldoet zeker, zelfs meer, aan mijn verwachting !

Luc A.

Over dit bedrijf kun je kort zijn: uitgebreide keuze, snelle service en afwerking.

Carla

Het bedrijf heeft een prachtige site met veel informatie.
Bij het stellen van enkele vragen ( telefonisch ) was de vriendelijkheid en de bereidwilligheid opvallend goed en prettig.
De...
Het bedrijf heeft een prachtige site met veel informatie.
De aflevering was conform de belofte. Snel en volgens de gemaakte afspraak.

amersfoort

Goede service en snelle levering!

andre

Alles verloopt vlot en korrekt