Alper
Perfect.
100% beveelt Letselschadeadvocaat van Dijk aan!
100% beveelt Letselschadeadvocaat van Dijk aan!
Perfect.
Thomas is zeer betrokken, begripvol en deskundig. Zijn secretaresse is net als Thomas bevlogen in haar vak.
Mr. Van Dijk heeft mij met zorg en toewijding bijgestaan. Hij nam mijn persoonlijke situatie zeer serieus en dit heeft mij niet alleen praktisch geholpen maar heeft de emotionele kant ook veel dragelijker gemaakt. Dank Mr. Van Dijk!
Luistert slecht, overtuigt van zijn eigen gelijk. Pakt een onderdeel uit het Letselschadedossier voor zijn eigen factuur en laat de rest van de claims liggen. Na betaling van zijn factuur, wijst hij de rest als onhaalbaar af en sluit dossier
Hele fijne firma maakt altijd tijd voor uitleg in leken taal.
Heer van Dijk was zeer professioneel en gaf mij de gevoel dat mijn zaak in goede handen was.
Alle alle sterkste en doorzetter is Thomas van dijk . Ik ben zeer dankbaar voor hem . Ik raad aan iedereen naar Thomas te gaan .
Op aanraden van een kennis is na een ernstige hondenbeet contact opgenomen met meester van Dijk. Hij heeft de kwestie voortvarend opgepakt en ons met zijn deskundigheid bijgestaan in de afwikkeling van de zaak. Ook na het jammerlijke overlijden van de cliënt heeft hij zich ingezet om voor de nabestaanden te bewerkstelligen dat een affectie vergoeding werd uitgekeerd. Onder de trieste omstandigheden heeft de heer van Dijk voor ons deze zakelijke kant van de trieste gebeurtenissen adequaat afgewikkeld. Nog terzijde vermeld ik dat de heer van Dijk altijd goed bereikbaar en snel reageerde op bijvoorbeeld email berichten.
Meneer van Dijk heeft de juiste kennis & kunde in huis. Hij heeft ons heel goed bijgestaan.
plezierig, discreet, consciëntieus
Prettig, snel en duidelijk.
Hele goede ervaring. Top bedrijf!
Ik ben erg tevreden met dit bedrijf, na al die jaren heeft meneer van Dijk alles op alles gedaan om mij zo goed mogelijk te ondersteunen. Ook de juiste mensen 'partijen' hiervoor ingezet om mij zo goed mogelijk te kunnen begeleiden bij mijn nieuwe vorm van leven gezien mijn letsel. Meneer van Dijk houdt mij altijd goed op de hoogte van de stand van zaken, ook de communicatie is altijd fijn en snel. Als ik iets niet goed begreep kon ik altijd een afspraak maken om mijn vragen te stellen.
De Heer van Dijk is een zeer kundige man hij heeft mij goed geholpen met.mijn zaak een aanrader. G.dijkhuizen Delft
Mijn ervaring met het bedrijf zijn zeer positief
Letselschadeadvocaat van Dijk verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Letselschadeadvocaat van Dijk heeft de volgende resultaten bereikt:
Letselschadeadvocaat van Dijk
Röntgenlaan 5
2719 DX Zoetermeer
Perfect.
Hele fijne firma maakt altijd tijd voor uitleg in leken taal.
plezierig, discreet, consciëntieus
Prettig, snel en duidelijk.
Hele goede ervaring. Top bedrijf!
Mijn ervaring met het bedrijf zijn zeer positief
Letselschadeadvocaat van Dijk heeft de volgende resultaten bereikt: