Een zeer goede ervaring. Alles rondom de letselschade heeft ze uit handen genomen, waardoor ik mijn focus kon leggen op mijn herstel.
- Product of service:
- Evaluatie na afronding letselschadetraject
Zeer adequaat, fijn en op maat geholpen door letselsmid
Na een langdurige letselschade zaak met veel stress, heb ik de keuzen gemaakt om halverwege mijn zaak op zoek te gaan naar een nieuwe jurist die mij opnieuw kon bijstaan. De weg was erg uitzichtloos! Uiteindelijk terecht gekomen bij letselsmid, geen moment van spijt! Deze mevrouw ging all-in voor me! Met mijn ogen dicht zal ik deze mevrouw keer op keer blijven aanraden!
Zeer positief! vriendelijke en persoonlijk contact.
Uitstekend! Persoonlijke begeleiding, en zet zich ook echt in voor je, wij zijn erg tevreden, bedankt
Mijn algemene ervaring is helemaal prima! :-)
Goede ervaring. Snelle reactie op vragen.
Professioneel en duidelijk
Ik heb heel goede ervaringen gehad En altijd keurig op de hoogte gehouden van alles en ik raad mensen aan om deze professionals in te schaken.
Een top advocaat die werkt van uit haar hart. Helpt je graag en is goud eerlijk!
Ik ben zeer tevreden over de manier waarop ik geholpen ben. Jessica hield steeds contact, ook wanneer dat van mijn kant door mijn situatie (burn out) niet per sé gemakkelijk ging. Zij heeft mij steeds uitgebreid voorgelicht en van de juiste informatie voorzien.
Ik vond het heel erg fijn hoe ik geholpen ben, gesprekken waren gelukkig niet te formeel (wel netjes) maar grapjes konden ook gemaakt worden.
Ik ben super goed geholpen en de communicatie was heel fijn.
Aardige en kundige juriste die de tijd voor je neemt, met je meedenkt en goede vragen stelt.
Mijn algemene ervaring met letselsmid is dat ik ten allen tijden goed ben geholpen. Altijd in belangen van mij gekeken.
Letselsmid verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Letselsmid heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer adequaat, fijn en op maat geholpen door letselsmid
Zeer positief! vriendelijke en persoonlijk contact.
Mijn algemene ervaring is helemaal prima! :-)
Goede ervaring. Snelle reactie op vragen.
Professioneel en duidelijk
Ik ben super goed geholpen en de communicatie was heel fijn.
Letselsmid heeft de volgende resultaten bereikt: