Goed! Snelle en adequate dienstverlening. Altijd snelle communicatie over de mail en duidelijke antwoorden op vragen.
Helder, korte lijnen en het is vooral een Internetdienst. Dit maken ze zelf ook duidelijk, dat je dus geen aankoopmakelaar hebt die meekijkt naar woningen.
Onderhandelingen voert Han...
Reactie liberoaankoop.nl:
Fijn dat je de tijd hebt genomen om zo'n uitgebreide review te schrijven. Daar hebben we zeker wat aan Manuel!
Snel en efficient
Snel handelen, goed bereikbaar, betrouwbaar. Libero hielp ons dat ene huis te krijgen wat wij graag wilden.
Dit was eens maar nooit meer, er werd niet geluisterd naar wat ik wilde alleen gewerkt naar zsm het bedrag bereiken dat ik als absoluut max. Had aangegeven. Het is nooit bij Libero doorgekomen dat...
Prima geregeld. Minder van de vraagprijs afgekregen als gehoopt. Maar als heb je zelf weinig tijd over om zaken te geregen dan geven jullie een goede voorzet.
Reactie liberoaankoop.nl:
Soms houdt een verkoper zo vast aan een bepaalde prijs, of is er dermate veel concurrentie dat er niet heel veel van de prijs af gaat. Ons doel is in ieder geval altijd om de woning aan te kopen...