Zeker de moeite waard om de onderhandelmakelaar in te schakelen. Dit is onze eerste woning die wij kopen. Makkelijk te bereiken en je wordt goed op de hoogte gehouden tegen een zeer scherpe prijs!

Reactie liberoaankoop.nl:

Wat een fijne review, we zijn blij dat we je zo goed hebben kunnen helpen bij de aankoop van je eerste woning.

Frank van der Pol

Een geweldig resultaat dat Han Busio binnen een dag wist te realiseren! De aankoopprijs kwam nog lager uit dan ik dacht dat mogelijk was. Ook de ondersteuning en advies van de backoffice tijdens de... Een geweldig resultaat dat Han Busio binnen een dag wist te realiseren! De aankoopprijs kwam nog lager uit dan ik dacht dat mogelijk was. Ook de ondersteuning en advies van de backoffice tijdens de rest van het proces was erg goed.

Reactie liberoaankoop.nl:

Ook als snelheid geboden is staan we voor je klaar. En dan is het natuurlijk helemaal mooi als we ook nog lager uit komen dan je had verwacht. Dat is waar we het allemaal om doen!

Sander van de Vondervoort

De Onderhandelmakelaar is persoonlijk en neemt de tijd om je te helpen. Communicatie verliep snel maar ook heel duidelijk. Han en de backoffice leggen alles uit in duidelijk te snappen taal en als... De Onderhandelmakelaar is persoonlijk en neemt de tijd om je te helpen. Communicatie verliep snel maar ook heel duidelijk. Han en de backoffice leggen alles uit in duidelijk te snappen taal en als je vragen had kon je altijd mailen. Prettige partij om mee te werken. Bij onze volgende aankoop schakelen we de Onderhandelmakelaar zeker weer in!

(Bewerkt)

Ik ben heel tevreden

Goed bereikbaar, laagdrempelig, duidelijke communicatie. Een makelaar waarvan je direct weet wat je er aan hebt en die goed kan relativeren. Wat je leest is precies wat je krijgt. Een fijne steun in... Goed bereikbaar, laagdrempelig, duidelijke communicatie. Een makelaar waarvan je direct weet wat je er aan hebt en die goed kan relativeren. Wat je leest is precies wat je krijgt. Een fijne steun in de rug, zeker ook in de hectische woningmarkt van nu.

Thijs van Eijk

Professioneel.

Klein verbeter punt. Email opmaak / lange teksten. Wellicht kort en bondiger (maar dat is meer mijn persoonlijke stijl).

Reactie liberoaankoop.nl:

Bedankt voor je suggestie voor verbetering! We gaan de mails nog een kritisch bekijken en eventueel inkorten zodat het nóg duidelijker wordt.

Patrick Berk

Zeer goede dienstverlening echt aan te raden.

Fijn dat we dagelijks op de hoogte werden gehouden. Achteraf gezien denk ik dat we ook de lagere prijs zelf hadden kunnen krijgen, een volgende keer zouden we waarschijnlijk zelf gaan onderhandelen.

Reactie liberoaankoop.nl:

Zelf denken we ook dat het niet altijd zo is dat we een lagere prijs realiseren dan dat de koper bereikt zou kunnen hebben. Tegenwoordig is het zelfs regelmatig nog belangrijker om een woning te... Zelf denken we ook dat het niet altijd zo is dat we een lagere prijs realiseren dan dat de koper bereikt zou kunnen hebben. Tegenwoordig is het zelfs regelmatig nog belangrijker om een woning te vergaren. Er zijn vaak zoveel concurrenten. Een gekkenhuis.
Daarnaast hebben we natuurlijk veel meer in ons pakket dan alleen de onderhandelingen. Zo helpen we je met taxatie, bouwkundige keuring, bespreken we de overdrachtsdatum en kun je al je vragen aan ons stellen.

Paul Bruin

Snel, duidelijk.
De onderhandelingen gingen snel. De prijs werd snel bepaald en akkoord bevonden, daarna werden alle vervolg stappen ook snel geregeld.

Wij zijn zeker blij met de...
Snel, duidelijk.

Wij zijn zeker blij met de behaalde resultaten.

Gerard Dunning

Zeer snel, duidelijk en overzichtelijk (ook in te stappen die van de koper worden verwacht) en altijd bereikbaar.

Reactie liberoaankoop.nl:

Snelheid en bereikbaarheid vinden we erg belangrijk, zeker omdat het om zo'n grote aankoop gaat. Fijn dat je dit zo positief hebt ervaren.