Dhr. Lubbersen

Over het algemeen positieve ervaring. Prijs-kwaliteit verhouding sowieso goed.
Over het algemeen positieve ervaring. Prijs-kwaliteit verhouding sowieso goed.
We hebben totaal twee keer gebruik gemaakt van de diensten van Han en zijn team. Eén keer waarbij de verkoop niet is doorgegaan (beslissing van onszelf) en één keer waarbij we direct ons eindbod moesten uitbrengen en ons hebben laten adviseren over het bod. Dit bod is geaccepteerd!

Informatie die je ontvangt is snel en compleet. We vonden het soms wel wat onpersoonlijk / teveel gebaseerd op automatische e-mails. Bijv. als je een bouwkundig inspecteur krijgt toegewezen die op vakantie is, krijg je niet het idee dat deze zorgvuldig voor je is ‘ingeschakeld’ maar gewoon op basis van postcode is toegewezen.

De e-mails zijn veel nuttige informatie. Doordat je de informatie via e-mail ontvangt, kan je alles ook nog eens rustig nalezen en bewaren.

Bouwkundige meeloopkeuring als zeer positief en bijzonder nuttig ervaren, mede te danken aan ontzettend vriendelijke en kundige man die het uitvoerde.

We zouden bij een volgende verhuizing wederom gebruik maken van de geboden diensten.

Helemaal top! Snel en deskundig. Ik werd overal direct van op de hoogte gebracht en er was voortdurend uitgebreid overleg via de mail over de te volgen stappen.

Mayling Cheung

Bij vragen en onduidelijkheden kregen wij snel antwoord terug. Via de website onderhandelmakelaar.nl/klant konden wij in grote lijnen zien hoe het proces zich verloopt. Dit is erg handig!
En...
En dit is zeker een aanrader voor mensen die voor het eerst een huis wilt kopen!

Snelle en makkelijke opdracht aanname,
Snelle en makkelijke opdracht aanname,
Snelle reactie tijd en goed op de hoogte gehouden gedurende het toch vrij korte proces. Bijzonder dat op deze manier een huis gekocht kan worden en toch zo simpel. Goed gedaan, fijn geholpen, adequaat en met de juiste deling van kennis en zeer blij met de aankoop van ons nieuwe huis.
Team Han, bedankt.

Groet Marvin

Maarten van Maanen

Han is een eerlijke onderhandelaar die snel to the point komt. Dat heeft ons in dit proces erg aangesproken, maar tegelijkertijd vroegen we ons af of we zelf niet hetzelfde resultaat hadden kunnen... Han is een eerlijke onderhandelaar die snel to the point komt. Dat heeft ons in dit proces erg aangesproken, maar tegelijkertijd vroegen we ons af of we zelf niet hetzelfde resultaat hadden kunnen bereiken; uit ons eigen onderzoek kwam, zonder de verkopend makelaar over de prijs gesproken te hebben, dezelfde bodemprijs als waar Han mee kwam. Dat gezegd hebbende, is de voortvarendheid waarmee geacteerd wordt ons positief opgevallen voor de prijs die we hebben betaald.

Maurice Teeuwe

Compleet en snel, niet altijd secuur en niet het gevoel dat het maximale er uit is gehaald.

Reactie liberoaankoop.nl:

We vinden het jammer dat je het gevoel hebt gekregen dat we niet het maximale uit hebben gehaald. Onze gehele werkwijze en courtage zijn er namelijk op gebaseerd om het onderste uit de kan te halen.... We vinden het jammer dat je het gevoel hebt gekregen dat we niet het maximale uit hebben gehaald. Onze gehele werkwijze en courtage zijn er namelijk op gebaseerd om het onderste uit de kan te halen. We zullen er dus altijd alles aan doen om een zo laag mogelijke prijs uit te onderhandelen.

Niki Troost

Vriendelijk, snel en adequaat en je wordt de hele tijd goed op de hoogte gehouden.

Bucko Arends

Vlotte service, heldere communicatie, vriendelijke contactpersonen. Fijn om bij het kopen van ons eerste huis een overzichtelijk stappenplan te krijgen. Goede tips en advies gehad bij regels en... Vlotte service, heldere communicatie, vriendelijke contactpersonen. Fijn om bij het kopen van ons eerste huis een overzichtelijk stappenplan te krijgen. Goede tips en advies gehad bij regels en contracten.

Richard de Waard

Han en het backoffice team Hartelijk dank voor de service.
Vrijdag open huis bezichtiging gehad en dinsdag was alles rond.
Alle communicatie snel en duidelijk.
Bedankt en we zullen...
Han en het backoffice team Hartelijk dank voor de service.
Vrijdag open huis bezichtiging gehad en dinsdag was alles rond.
Alle communicatie snel en duidelijk.
Bedankt en we zullen jullie zeker aanbevelen aan bekende.

Als minimaal. Gestroomlijnd met weinig ook voor detail. Waarschijnlijk prima voor de standaard case zonder gekke dingen, maar voor die van ons niet optimaal. Belangrijke zaken in het contract zijn... Als minimaal. Gestroomlijnd met weinig ook voor detail. Waarschijnlijk prima voor de standaard case zonder gekke dingen, maar voor die van ons niet optimaal. Belangrijke zaken in het contract zijn over het hoofd gezien.