Rodolf (Rody roepnaam) Klaassen

Tijdens het onderhandelen zijn wij heel goed bijgestaan door Han Busio. Zeker een aanrader als is het maar dat jezelf uit emotie al te veel betaald/genoegen neemt.

manuela blom

Zeer snel contact gehad na webinar,volgende dag gelijk Han ingeschakelt om te gaan onderhandelen met de makelaar,helaas geen resultaat omdat ze niet veel meer wilde zakken in de prijs,bij een... Zeer snel contact gehad na webinar,volgende dag gelijk Han ingeschakelt om te gaan onderhandelen met de makelaar,helaas geen resultaat omdat ze niet veel meer wilde zakken in de prijs,bij een volgend huis schakelen we Han zeker weer in,
Wat ik ook fijn vond is het mail contact,alles duidelijk en goed verwoord,
In een 1 woord TOP !!!

Reactie liberoaankoop.nl:

Wat een fijne review Manuela! We zijn met veel plezier voor je aan de slag gegaan en zien je graag terug bij een volgende woning!

Klant vriendelijke benadering met snel resultaat. zeer vriendelijk telefonische contact

van de Ven

Het geeft veel rust om altijd iemand beschikbaar te hebben voor deskundig advies. Ik vond de dienst erg waardevol, voor een scherpe prijs. Het toegestuurde stappenplan gaf houvast als een soort... Het geeft veel rust om altijd iemand beschikbaar te hebben voor deskundig advies. Ik vond de dienst erg waardevol, voor een scherpe prijs. Het toegestuurde stappenplan gaf houvast als een soort takenlijst! Wellicht had de informatie over het proces rondom het regelen van een notaris, en het tijdstip waarop de notaris in beeld hoort te komen wel iets duidelijker gemaakt kunnen worden. Ook zeer tevreden over de frequentie van communicatie door Han.

Snel en vriendelijk. Wij hadden het alleen wel prettiger gevonden te weten wat én dat er via mail onderhandeld wordt. Helaas is de deal niet gesloten, volgende keer beter.

Reactie liberoaankoop.nl:

De communicatie bij de onderhandeling gebeurd op dusdanige manier dat waarbij het resultaat voorop staat. Meestal is er telefonisch contact met verkopend makelaar maar worden de afspraken wel per... De communicatie bij de onderhandeling gebeurd op dusdanige manier dat waarbij het resultaat voorop staat. Meestal is er telefonisch contact met verkopend makelaar maar worden de afspraken wel per email bevestigt. Soms is er meer mailverkeer dan anders, maar het is niet zo dat er alleen via de email wordt onderhandeld.

Snel en duidelijk

Rik van Vianen

Snel, helder, eerlijk en to the point, kortom zeer tevreden.

Blij met het huis en lekker dat we niet zelf de onderhandelingen hoefden te doen.

We hadden Han zoals gevraagd een maximale prijs meegegeven.

Eerste wat we hoorde was ze...

We hadden Han zoals gevraagd een maximale prijs meegegeven.

Eerste wat we hoorde was ze zijn akkoord met jullie prijs. Dan is er voor mijn gevoel naar die prijs toegewerkt. Weet natuurlijk niet of het zo is, maar geeft geen lekker gevoel.

Daarnaast verder voor ons weinig toegevoegde waarde. Zou de Onderhandelmakelaar niet nog een keer inschakelen bij een toekomstige koop.

28/02/2016:

Dank voor de toelichting. Zoals boven ook al genoemd, zijn we ook zeker blij met het huis en het behaalde resultaat, maar was inderdaad het proces zoals hieronder beschreven voor ons niet duidelijk en kregen wij slechts de mededeling dat men akkoord was met 258.000. Wanneer onderstaande ook gecommuniceerd zou zijn had dat zeker gescheeld.

Reactie liberoaankoop.nl:

Wellicht is het onderhandelingsproces niet duidelijk genoeg overgekomen. Vraagprijs was 275K en uitonderhandelde eindprijs 258K. Onze aankoopmakelaar is uiteraard veel lager begonnen dan het bedrag... Wellicht is het onderhandelingsproces niet duidelijk genoeg overgekomen. Vraagprijs was 275K en uitonderhandelde eindprijs 258K. Onze aankoopmakelaar is uiteraard veel lager begonnen dan het bedrag dat er uiteindelijk af is gegaan. In het onderhandelproces bleek dat de verkopers een ondergrens hadden van 260K en daar bleven ze ook aan vasthouden. Deze ondergrens lag dus een paar duizend euro hoger dan het bedrag dat onze klanten maximaal wilde betalen. En in de gevallen dat verkopers niet genegen zijn tot verdere onderhandeling probeer je als uiterste optie in elk geval nog om de max. prijs eruit te slepen. Dat dit uiteindelijk lukt is niet vanzelfsprekend, bij een patstelling kan de zaak ook klappen. Dat risico op een patstelling nemen wij uiteraard alleen als ons mandaat echt niet verder reikt. Dan loop je wel het risico dat de koop niet doorgaat, maar als het wel lukt de patstelling te doorbreken en “onze” grens te laten winnen koop je dus voor de prijs die je vooraf als maximum had gecommuniceerd.

Anne Suzanne Heineke

Ik had het meeste werk zelf gedaan en zocht alleen iemand om over de prijs te onderhandelen en de afhandeling te doen. Super snel gegaan en precies volgens mijn verwachting.
Als je van...
Als je van persoonlijk contact/ontmoetningen bent en veel vragen hebt, is dit niet de makelaar voor jou, zo niet dan is dit perfect.

Reactie liberoaankoop.nl:

Fijn dat je zo enthousiast ben en dat alles precies volgens verwachting is gegaan. Ontmoetingen en fysiek contact hebben we inderdaad niet, met veel vragen kun je wel altijd bij ons terecht. We zijn... Fijn dat je zo enthousiast ben en dat alles precies volgens verwachting is gegaan. Ontmoetingen en fysiek contact hebben we inderdaad niet, met veel vragen kun je wel altijd bij ons terecht. We zijn zelf 's avonds en in het weekend bereikbaar om al je vragen te beantwoorden.

Helder, klantgericht en zeer informatief.