9.3 /10

checkbox100% beveelt Lichtendonk Lijsten aan!

Anne Lucas

Zeer tevreden

Maaike

Baklijsten.nl

Berry van Bentum

SterSterSterSterLege ster

ik heb al tweemaal iets besteld bij dit bedrijf. Goed materiaal en snelle bezorging.

Thijs

Goede kwaliteit met snelle service

Hanna Schut

Al jaren uitstekend producten en service!!

Peter Everaart

Uitgebreide internetsite met mooie lijsten, voordelig geprijsd.

Jeroen Dirven

Snelle levering en mooie, nette lijsten!

Wiepkje van der Veen

Zeer goed

Annemie Van Herck

De leveringen zijn altijd netjes in orde! Ruime keuze. Prima service.

Ruud van der Leijé

Coby Burghoorn

Keurig verpakt, mooie lijst en netjes afgewerkt. Aanrader!!?

Ingrid Wilson

Prima bedrijf. Ik bestel hier al mijn passepartouts. Afmetingen kloppen altijd perfect. Kwaliteit is prima

Francis peeters

Heel mooie lijst, goed verpakt voor levering. Nadien nog eens gebeld voor info, hebben me dadelijk verder geholpen waarvoor dank.

Wim Bals

Als professioneel kunstenaar werk ik al een aantal jaren met Lichtendonk Lijsten. De service is echt uitstekend, met een zeer snelle productie en dito levering. Maar bovenal zijn de lijsten mooi in elkaar gezet met perfecte hoeken. Dit alles voor een uitstekende prijs.

Martien Naarding

Goede en snelle levering en ook beschikbaar voor vragen achteraf.

Lichtendonk Lijsten verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Lichtendonk Lijsten heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 24 september 2013

Lichtendonk Lijsten

In onze webwinkel vindt u altijd de lijst of passe-partout waar u naar op zoek bent. Hout, aluminium, klassiek, modern, barok, design of een collage fotolijst. Omdat wij het belangrijk vinden dat mooie herinneringen niet in een kast thuishoren, maar in een kwalitatief hoogstaande lijst. Lichtendonk webwinkels heeft verschillende webshops onder haar naam staan. Tot de Lichtendonk-webwinkels groep behoren; www.fotolijsten.nl www.aluminium-wissellijsten.nl www.baklijst.nl

Galvanistraat 10

SterSterSterSterLege ster

Thijs

Goede kwaliteit met snelle service

Hanna Schut

Al jaren uitstekend producten en service!!

Peter Everaart

Uitgebreide internetsite met mooie lijsten, voordelig geprijsd.

Jeroen Dirven

Snelle levering en mooie, nette lijsten!

Wiepkje van der Veen

Zeer goed

Annemie Van Herck

De leveringen zijn altijd netjes in orde! Ruime keuze. Prima service.

Ruud van der Leijé

Coby Burghoorn

Keurig verpakt, mooie lijst en netjes afgewerkt. Aanrader!!?

Ingrid Wilson

Francis peeters

Wim Bals

Martien Naarding

Goede en snelle levering en ook beschikbaar voor vragen achteraf.

Lichtendonk Lijsten heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10