Tilly Derix

Super snelle levering, maar helaas bij het transport glas gebroken, mail gestuurd en heb super snel een nieuw glas gekregen top bedrijf.

Snelle levering en super service?

Janine Steeneken

Zeer goede ervaring

Duidelijke website, zeer zorgvuldig verpakte grote wissellijst.

Hen Breuls

Mooie kwaliteit...mis gebruiksaanwijzing.

Peter Dam

Mooie lijst, exact op maat gemaakt.

Goede kwaliteit

T. Derix

Snelle levering echter bij het transport het glas gebroken, email gestuurd en 2 dagen later een nieuw glas gekregen, super bedrijf en mooie lijsten.

Supere service top. ?

Leslie Davis

Super goed, snel geleverd, goed op de hoogte gehouden en mooie producten.

Alles

José Nouwen

Prima lijsten

Vakwerk

Kristof Beerten

Beste,

Beste,

Onlangs kocht ik op 'www.aluminium-wissellijsten.nl' enkele lijsten voor prints die ik heb aangekocht. Door de huidige omstandigheden is het niet gemakkelijk om mooie, moderne en kwalitatieve wissellijsten te vinden. Al zeker niet in de afmetingen die ik zocht. De lijsten van de IKEA waren zeker geen optie!
Na wat zoeken en Googelen ben ik op jullie website terecht gekomen. Bij jullie vond ik de prijs zeer correct.

Na een week wachten kwamen de lijsten thuis stevig verpakt aan. Ik moet eerlijk toegeven dat ik een beetje vreesde dat er een glas gesneuveld zou zijn met het transport, of dat de kwaliteit wat minder ging zijn aangezien jullie wat goedkoper zijn dan de concurrentie. Maar dit was niet het geval! Het glas was volledig intact, en het kader zelf voelt heel stevig aan en waren heel mooi afgewerkt.

Momenteel hangen mijn kaders mooi aan de muur, ik ben er zeer tevreden van!

Ik ga in de toekomst nog enkele prints aankopen. Voor deze prints ga ik 100% zeker ook mijn kaders/ wissellijsten bij jullie aankopen.

Met vriendelijke groeten
Kristof

Prijs-kwaliteit heel goed.
Mooie afwerking.
Veilige verpakking voor transport.

ATELIER STEYN

't was enige tijd geleden, dat ik een bestelling deed, maar als van ouds was de hulp weer prima. Ook verheug ik mij op de bestelling van de Dibond zilver 4 cm baklijsten. Heb vertrouwen in de... 't was enige tijd geleden, dat ik een bestelling deed, maar als van ouds was de hulp weer prima. Ook verheug ik mij op de bestelling van de Dibond zilver 4 cm baklijsten. Heb vertrouwen in de kwaliteit van hun producten en kijk er naar uit.

goede kwaliteit en diversiteit van inlijst materiaal, bovendien aardige en hulpvaardige mensen

Corrie Koning

Fijn contact