Mieke van Beek

Goed ingepakt....

Addie Verdiesen

Goede materialen.
Over de verpakking ben ik minder enthousiast. Een veel te grote doos gevuld met plastic en papier.

Goede produkten

Reactie Lichtendonk Lijsten:

Hartelijk dank voor het schrijven van een review. Wat jammer dat u niet tevreden bent over ons verpakkingsmateriaal. Wij proberen de lijsten zo veilig mogelijk in te pakken en te beschermen met... Hartelijk dank voor het schrijven van een review. Wat jammer dat u niet tevreden bent over ons verpakkingsmateriaal. Wij proberen de lijsten zo veilig mogelijk in te pakken en te beschermen met (recyclebaar) plastic en papier. Dit doen we om eventuele beschadiging tijdens transport te voorkomen. Fijne dag en graag tot ziens bij baklijst.nl!

Peter Willemse

Vraag aan klantenservice wordt snel en goed beantwoord.

Ronald Hendriks

Uitstekend! Snelle respons, snelle levering en goede prijs.

Goede respons op vragen

Social Compass

Uitstekende service en snelle levering. Passe partout was helaas in transport verbogen, maar de klantenservice stuurde direct een nieuwe op zonder extra kosten. Uitstekende kwaliteit, goede service.

Prijs/kwaliteit en service

WJ Bakker

Erg tevreden

Kwalitatieve lijst, snelle levering en nette prijs

Ben Roobol - Roobol Beheer B.V.

Uitstekend advies, redelijke levertijd zeker gelet het feit dat we een buiten standaard lijst nodig hadden. Zeer goede prijs - kwaliteit product.

Advies en een goede web site

Reactie Lichtendonk Lijsten:

Hartelijk dank dat u de moeite hebt genomen om een review te schrijven! W.b.t. onze levertijd, we maken alle lijsten zelf in onze eigen lijstenmakerij. Dus ook een standaard maat halen we niet kant... Hartelijk dank dat u de moeite hebt genomen om een review te schrijven! W.b.t. onze levertijd, we maken alle lijsten zelf in onze eigen lijstenmakerij. Dus ook een standaard maat halen we niet kant en klaar uit een stelling maar wordt echt voor u op maat gemaakt. Ik wens u een fijne dag en we zien u graag nog eens terug!

Goede kwaliteit maatwerk

Goede website

Anne-Marie Wolfert-Verdel

Top! Ik ben kunstenaar en bestel al mijn baklijsten bij baklijst.nl

Alles op maat laten maken, netjes gemaakt en goede communicatie van klantenservice

M.H. Molendijk

Niets mis mee