M.V Hofhuis

Super goed!

Snelle levering. Goed verpakt. Mooi product

J. Krol-de Jong

Lijstjes van 20 x 20 hadden een beschadiging aan de binnenrand. Verwacht je niet van nieuw spul.

Nog bezig om dit op te lossen. Reactie was redelijk snel.

Reactie Lichtendonk Lijsten:

Goedemiddag, wat jammer dat we nog niet de kans hebben gehad om dit voor u op te lossen. Ik heb direct op maandag gereageerd op uw mail die u vrijdagavond hebt gestuurd. In het weekend zijn we... Goedemiddag, wat jammer dat we nog niet de kans hebben gehad om dit voor u op te lossen. Ik heb direct op maandag gereageerd op uw mail die u vrijdagavond hebt gestuurd. In het weekend zijn we gesloten dus sneller konden we ook niet reageren. U hebt aangegeven nog contact met ons op te nemen en daarna hebben we helaas niets meer van u gehoord, op deze recensie na. We proberen altijd naar de juiste oplossing te zoeken, helaas hebben we dat nu (nog) niet kunnen doen. Ik wens u een fijne dag! Vriendelijke groet, Rosanne

Anet Verdonk

Goede kwaliteit. Snelle levering.

Harma Kulbs

Product is prima, bezorgdienst Packs was uitermate slecht

Fijn contact, goed geholpen

Reactie Lichtendonk Lijsten:

Goedemorgen! Bedankt voor het schrijven van een review. We kunnen gelukkig bijna al onze pakketten met PostNL versturen, heel af en toe moeten we vanwege het formaat afwijken naar Packs. Het is fijn... Goedemorgen! Bedankt voor het schrijven van een review. We kunnen gelukkig bijna al onze pakketten met PostNL versturen, heel af en toe moeten we vanwege het formaat afwijken naar Packs. Het is fijn om te lezen dat uw bestelde lijst naar wens is, dit maakt de aflevering ervan hopelijk goed. Voor nu een fijne dag gewenst en graag tot ziens. Vriendelijke groet, Rosanne

M

Snel en netjes

Ga zo door

L. Baan-Bijkerk

Keurig

Netjes en snel, goed verpakt

Rina Wennekes

Zeer positief

snelle levering

Riet Nugteren

Goed en netjes naar klanten

Goed op de hoogte gehouden van begin tot aflevering

Victor

Lijsten met passepartouts besteld. Mooie kwaliteit en goede service!

De passe-partouts waren per ongeluk niet geleverd en kwamen na een belletje direct de volgende dag

Rick

Een fotolijst besteld, prachtig lichtbruin 10x15.

levering, snel en foutloos