Stella van Middelkoop
- Sterke punten
- Prettig
99% beveelt Lichtendonk Lijsten aan!
Mooie lijst, snelle levering, duidelijke handleiding op de site
Uitstekende kwaliteit in dit ruime assortiment waar ze lijsten en passe-partouts maken op elk gewenst formaat beschikbaar is. Vanaf 2020 bestel ik al mijn lijsten, blijf hier bestellen. Leveren zeer goed werk, bevalt prima.
Groot assortiment, snelle levering, goed verpakt.
Prima ervaring, levert wat het belooft.
Prachtige mooie wissellijsten. Ook zo fijn dat ze de lijsten maken naar de maten die je door geeft.
voldoende informatie en een ruim aanbod
heb al meerdere lijsten hier vandaan en is altijd keurig verzorgd en snel geleverd
Makkelijk de spullen vinden en super netjes afgeleverd.
Kwaliteit producten!
Gewoon goed
Veel keuze, maatwerk, keurig verpakt en verzonden. Blij mee.
Prima levering en resultaat!
Zeer goede kwaliteit lijsten. Makkelijk bestellen. Overzichtelijke website. Snelle levering, degelijk verpakt.
Lichtendonk Lijsten verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Lichtendonk Lijsten heeft de volgende resultaten bereikt:
Lichtendonk Lijsten
Galvanistraat 10
7903 AE Hoogeveen
Mooie lijst, snelle levering, duidelijke handleiding op de site
Groot assortiment, snelle levering, goed verpakt.
Prima ervaring, levert wat het belooft.
voldoende informatie en een ruim aanbod
Makkelijk de spullen vinden en super netjes afgeleverd.
Kwaliteit producten!
Gewoon goed
Veel keuze, maatwerk, keurig verpakt en verzonden. Blij mee.
Prima levering en resultaat!
Lichtendonk Lijsten heeft de volgende resultaten bereikt:
Lichtendonk Lijsten