Snelheid levering:
Reactiesnelheid:
Klantvriendelijkheid:
9.6/10

Eline

Fijn dat je gratis proefkaartjes en papiersoortenwaaier kunt bestellen. Helpt bij het “perfecte” kaartje te ontwerpen.

Designs en collectie:

Leuke, unieke kaartjes die nergens anders te verkrijgen zijn.

Uniekheid kaartjes en services om zelf je kaartje te perfectioneren.

Ellen

Genoeg keuze

Ze denken met je mee

Christien

Goede service en ze maken het zo makkelijk mogelijk om je kaart te personaliseren en proefdrukken te bestellen

Designs en collectie:

Veel keuze aan kaartjes en ook aparte designs

Veel keus, veel mogelijkheden en goede kwaliteit

Ylse

Na zelf een foutje te hebben gemaakt ben ik telefonisch ontzettend leuk en goed geholpen! Het resultaat mocht er ook zeker wezen, wat hebben wij een complimenten gekregen!

Nils

Service, kwaliteit en aanbod.

Jennifer Huis in ‘t Veld - Brinks

Snelle levering, mooi ontwerp.

Designs en collectie:

Dubbele kaart halve boog.

Marijt Witteman

Super mooie kaartjes en er wordt ook nog goed met je meegekeken bij het bestellen. We kregen nog een vraag of we wel zeker wisten dat we de datum zo wilden vermelden, echt top dat iemand meekijkt... Super mooie kaartjes en er wordt ook nog goed met je meegekeken bij het bestellen. We kregen nog een vraag of we wel zeker wisten dat we de datum zo wilden vermelden, echt top dat iemand meekijkt terwijl je zelf niet zo scherp bent, net na zo'n bevalling!

Heel veel keuze!

Mooie designs en mensen die fantastisch met je meedenken

RB

Mooie geboortekaartjes, wat anders dan de standaard kaarten. Daarnaast een hele goede klantenservice. Staan je snel en vriendelijk te woord. Bij ons was er een verkeerde kleur gebruikt op de... Mooie geboortekaartjes, wat anders dan de standaard kaarten. Daarnaast een hele goede klantenservice. Staan je snel en vriendelijk te woord. Bij ons was er een verkeerde kleur gebruikt op de diertjes in het drieluik kaartje. Na gebeld te hebben werd dit keurig opgelost en heb ik nieuwe kaartjes ontvangen met de juiste kleur. Top service!

3D Jungle

Klantenservice
Uniek ontwerp kaartjes

M.

Zeer vriendelijk, fijne service en snelle reactie

Heel mooi, afwisselend

Vriendelijkheid, meedenken, snelle reactie

Sanne

Goede service

Anouk

Hele mooie kaarten, ook van kwaliteit! vriendelijke en behulpzaam personeel. Ook denken ze mee met jou situatie. Proefdruk ook snel binnen gekregen

Trouwkaarten

Open, lieve en duidelijke communicatie, heel behulpzaam. Mooie kaarten.