Snelheid levering:
Bestelgemak:
Reactiesnelheid:
Klantvriendelijkheid:
9.6/10

We hebben eerst onze geboortekaartjes en doopsuikerverpakkingen via jullie besteld en vervolgens ook de bedankkaartjes voor na de geboorte.

Mooie kaartjes, snelle levering, super goede en vlotte dienst naverkoop.

Mooie designs, medewerkers letten goed op en denken mee, snelle reacties

Het meedenken

Mooie kaarten, snelle levering.

Rosalinde

Fijn en snel contact met Lief Leuk en Eigen.

Charlotte

Wij zijn erg blij met onze keuze voor lief leuk en eigen. De proefkaartjes zagen er al goed uit, de hulp bij het “tweaken” van het kaartje was snel en de uiteindelijke bestelling was goed verzorgd.... Wij zijn erg blij met onze keuze voor lief leuk en eigen. De proefkaartjes zagen er al goed uit, de hulp bij het “tweaken” van het kaartje was snel en de uiteindelijke bestelling was goed verzorgd. De designs zijn net even wat anders dan het gemiddelde kaartje en de mogelijkheid om zelf te ontwerpen of bestaande ontwerpen aan te passen is erg gemakkelijk.

Een ontzettend snel en creatief bedrijf, die prachtige kaartjes maakt en snel verzend! Ondanks dat de proefdruk niet aankwam, reageerde ze super snel en kregen we opnieuw de proefdrukken, waardoor... Een ontzettend snel en creatief bedrijf, die prachtige kaartjes maakt en snel verzend! Ondanks dat de proefdruk niet aankwam, reageerde ze super snel en kregen we opnieuw de proefdrukken, waardoor we direct vertrouwen in de site en mensen hadden en we nu een prachtig geboorte kaartje rond hebben kunnen sturen.

Snelle service, uitgebreidde creativiteits mogelijkheden om zelf kaartjes te maken en een goede prijs - kwaliteit service. Oja en heel klantvriendelijk!!

Netjes en verzorgd

Mooi product

Berber

Een gebruiksvriendelijke diy website, met veel keuze, personalisatie mogelijkheden en duidelijke instructies. Voor onze 3 dochters een geboortekaartje besteld via jullie website, in alle gevallen... Een gebruiksvriendelijke diy website, met veel keuze, personalisatie mogelijkheden en duidelijke instructies. Voor onze 3 dochters een geboortekaartje besteld via jullie website, in alle gevallen volledig tevreden. In het laatste geval na 12 uur besteld en toch de volgende dag in huis: verrassing! Ik heb geen ervaring met andere sites, dus ik heb geen vergelijking gemaakt.

Enthousiast in reactie en capabel in antwoorden!

Erik Slag

We hebben twee kaarten ontworpen, waarvan een design moest worden aangepast door de medewerkers zelf. Dit is goed gebeurd en wij zijn tevreden met de service die hierbij is verleend. Vooral het... We hebben twee kaarten ontworpen, waarvan een design moest worden aangepast door de medewerkers zelf. Dit is goed gebeurd en wij zijn tevreden met de service die hierbij is verleend. Vooral het gratis afsturen van de proefdruk is goed bevallen. Daarnaast is het gebruiksgemak van de site hoog.