Snelheid levering:
Reactiesnelheid:
Klantvriendelijkheid:
9.6/10

Ilse Winters

Zeer content met het samenstellen en bestellen van het geboortekaartje!
Ervaring met dit betrokken bedrijf en enthousiaste medewerkers zijn heel positief!

Er wordt meegekeken bij de ontwerpen en adviezen gegeven.
Persoonlijk contact gaat makkelijk.
Er wordt meegekeken bij de ontwerpen en adviezen gegeven.
Persoonlijk contact gaat makkelijk.
Vele mogelijkheden en er wordt echt naar de wensen van de klant geluisterd en hierbij aangesloten.

Janet Oppewal

Zeer klantvriendelijk. Meedenkend en vriendelijk.

Meedenkend

Joanne de Jager

Leuke website, met veel mogelijkheden om het kaartje aan te passen naar eigen voorkeur. Fijn om daar vervolgens feedback op te krijgen. En het bestellen ging heel gemakkelijk, zonder gedoe!

Fijne ontwerptool, snelle levering en goede hulp

Fijne ontwerptool, snelle levering en goede hulp

Grote collectie en prachtige designs.

Mooie ontwerpen en eenvoudig te vinden

Monique

De kaartjes zijn mooi en kwalitatief goed. Echter wilde ik een kortingscode gebruiken (voor 15% korting) toen ik nog iets wilde wijzigen in mijn winkelmand was de korting weg en kon ik de... De kaartjes zijn mooi en kwalitatief goed. Echter wilde ik een kortingscode gebruiken (voor 15% korting) toen ik nog iets wilde wijzigen in mijn winkelmand was de korting weg en kon ik de kortingscode niet meer gebruiken. Erg jammer! Ook ben ik aan het twijfelen gebracht doordat er gebeld is ivm de tekst op het kaartje en de kleuren. Dit terwijl ik al een proefdruk had besteld (ik weet niet of jullie dit kunnen zien) maar ik wist dus hoe het kaartje eruit zou komen te zien.

Veel keuze en leuke hippe kaartjes. Opslaan van designs gaat makkelijk.

Prima site, duidelijk en voldoende keuze in kaartjes. Product wordt snel verstuurd.

Zie hierboven

Wolfje

Voor ons vierde kindje voor de vierde keer gekozen.m voor Lief Leuk & Eigen. Als dat niet al genoeg zegt! Iedere keer weer naar volle tevredenheid!

Snelle levering, gebruikersgemak.