Snelheid levering:
Bestelgemak:
Reactiesnelheid:
Klantvriendelijkheid:
9.6/10

Fijne service en goede papierdikte van de kaarten
Ook leuke andere artikelen - stickers voor op de envelop en zo. Top!

Veel hulp van de medewerkers

Kimm Hoeben

Goede service en goede kwaliteit kaartjes

Fijn dat je makkelijk zelf kan ontwerpen.

ten Kate

Goede ervaring. Makkelijk een kaart te ontwerpen, goede service via telefoon en email en nette en vlotte levering.

Communicatie

Fijne service, veel mogelijk

Mooi papier

Amy van Doormaal

Tot nu toe alleen maar goede ervaringen gehad. We hebben voor zowel ons huwelijk als de geboorte van onze kinderen zelf kaarten gemaakt op de site. Werkt makkelijk, snelle service en hele mooie... Tot nu toe alleen maar goede ervaringen gehad. We hebben voor zowel ons huwelijk als de geboorte van onze kinderen zelf kaarten gemaakt op de site. Werkt makkelijk, snelle service en hele mooie kwaliteit.

Site werkt goed. De laatste keer heb ik er ook adresstickers bij besteld, heel handig! Snelle levering, altijd mooie kwaliteit papier en kleuren.

Tom

Zeer fijne manier van bestellen. Communicatie kan via chat (dat werkt echt geweldig), e-mail of gewoon "oldschool" bellen. Lekker van deze tijd. Alle soorten kaartjes zijn te bestellen van stoer,... Zeer fijne manier van bestellen. Communicatie kan via chat (dat werkt echt geweldig), e-mail of gewoon "oldschool" bellen. Lekker van deze tijd. Alle soorten kaartjes zijn te bestellen van stoer, retro tot klassiek. We hebben lang gezocht om geboortekaartjes te bestellen en hebben met Lief Leuk & Eigen precies gevonden wat we wilden. Echt een aanrader!

Prijs kwaliteit verhouding is geweldig vergeleken met de meeste geboortekaart aanbieders. De chathulp werkt prima. Vragen worden snel behandeld en

Heel prettig. Tweede keer geboorte kaartjes besteld. Goede hulp vinden juiste kleur.

Goede hulp en advies juiste kleir vinden

We zijn zeer tevreden, hebben hier voor elk van onze vier dochters het kaartje besteld (met ontwerpen van Ella Bella Boem).

We werden pro-actief opgebeld toen het ontwerp bij jullie was aangeleverd. Heel vriendelijke en professionele service (was even zoeken naar onze oude gegevens die vanwege vernieuwen van de website... We werden pro-actief opgebeld toen het ontwerp bij jullie was aangeleverd. Heel vriendelijke en professionele service (was even zoeken naar onze oude gegevens die vanwege vernieuwen van de website niet meer beschikbaar waren). Jullie medewerker maakte snel een nieuw profiel voor ons aan.

Goed, levering en service

Fijn bedrijf die met je meedenkt .

Reactie Lief Leuk & Eigen:

Wat jammer dat dat niet duidelijk was! We hebben dit bovenaan het winkelmandje staan en onderaan nogmaals in buttons. We gaan dit proberen nog duidelijker te maken bij het bestelproces. We hebben... Wat jammer dat dat niet duidelijk was! We hebben dit bovenaan het winkelmandje staan en onderaan nogmaals in buttons. We gaan dit proberen nog duidelijker te maken bij het bestelproces. We hebben hier bewust voor gekozen zodat je zelf kan kiezen welke kleur envelop je wenst en je niet aan een standaard envelop vast zit!