Ilse
- Mooie 3d kaarten! Iedereen is zeer verrast over het mooie geboortekaartje
- Designs en collectie:
- 3d geboortekaartje
Goed!
Opnieuw erg blij met de geboortekaartjes!
Leuke overzichtelijke site, met een zeer uitgebreide collectie. Voor ieder wat wils. Super fijn dat kaarten helemaal naar wens aan te passen zijn. Duidelijke informatie op de site en veel mogelijkheden. Zeer gebruiksvriendelijk om mee te werken. Eigen ontwerpen kunnen opgeslagen en aangepast worden. Fijn om er nog een paar dagen over na te denken, toch wat aan te passen of een super mooi proefexemplaar te bestellen. Alles met zorg gemaakt én ingepakt.
Top!
Goed!
Super! Het bestelde kaartje was prachtig kaartje en het contact verliep vlot en heb ik als prettig ervaren.
Super service!
Prettig en snel contact als er iets was.
Zeer goed. Goede, snelle service en een super mooi resultaat!
Prachtig geboortekaartje!
Goede kwaliteit, klantvriendelijk, mee denkend. Omdat ik persoonlijk het progamma waar je je kaartje in ontwerpt erg onoverzichtelijk vind. Had ik perongeluk het verkeerde kaartje besteld. Doordat ik mijn kaartje meerdere keren aangepast heb had ik meerdere variaties in mijn ontwerpen lijst staan. Hierdoor had ik perongeluk het verkeerde kaartje besteld. Gelukkig vrij snel achter gekomen. Lief, leuk & eigen een appje gestuurd (op zondag) en hier werd dezelfde dag nog op gereageerd. Ze hadden mijn bestelling op pauze gezet en zouden maandag even contact met mij opnemen. Dit is ook netjes gebeurd en samen met lief, leuk & eigen alsnog het juiste kaartje laten komen. Levering van de kaartjes was erg snel, kwaliteit goed. En het was een ander soort kaartje dan een recht toe recht aan kaartje. Ook ontzettend veel positieve reacties over het kaartje gehad
Top
Goede service, snel reactie
Website is overzichtelijk en samenstellen en bestellen van de proefkaart, de staaltjes en de uiteindelijke kaarten gingen heel soepel.
Ontzettend leuk en fijn bedrijf! Ze hebben ons geholpen met een prachtig geboortekaartje en geboortebord!
Lief Leuk & Eigen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Lief Leuk & Eigen heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed!
Opnieuw erg blij met de geboortekaartjes!
Top!
Super service!
Prettig en snel contact als er iets was.
Zeer goed. Goede, snelle service en een super mooi resultaat!
Prachtig geboortekaartje!
Top