8.8 /10

checkbox0% beveelt Lieshout Service aan!

Sjaak van Etten

“Groot onderhoud WTW” binnen 25 minuten weer weg voor €175,00

PvanderPalen

SterSterSterSterLege ster

Snel contact en offerte ontvangen. Snelle plaatsing. Ervaren en vriendelijke vakmensen.Goede en duidelijke uitleg over geplaarste unit. Zeer tevreden, keurig werk geleverd

Margriet Sistermans

Snel contact en offerte, snel en naar tevredenheid geïnstalleerd.

Duursma-Van der Veen

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Negatief. Het bedrijf voldoet niet aan de afspraak/ offerte.

Patrick van Veelen

SterSterSterHalve sterLege ster

Snelle levering. Aanvraag voor het weekend gedaan en de volgende week kon de werkzaamheid gedaan worden.

Peter Vonk

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Helaas niet zo’n goede ervaring. 2x op de dag van werken geannuleerd door hun.

Jerry

Carla

Alles goed verlopen

Jaap Pronk

Betrouwbaar

Klant uit Kloetinge (Zeeland)

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

11 november is Lieshout Ventilatie langs geweest voor grootonderhoud aan onze wtw installatie. De €299 die we betaald hebben voor groot onderhoud. Was het niet waard. 12 november mail gestuurd met klacht. 13 november heeft Lieshout mij gebeld. Klacht voor gelegd om niet zomaar een slechte review te geven, gaan een oplossing geven. Mailen mij terug. 21 november nog maar eens een mail gestuurd of er al een oplossing is. 2 december nooit meer iets van het bedrijf gehoord... Niet naar wens: De filters zijn niet vervangen. De ventielen/afzuigroosters waren na bezoek aan de buitenkant viezer dat ervoor. Vieze schoonmaakdoek. Binnen kant kast unit wat je eruit haalt wat schoner, kan veel beter. Grondiger schoonmaken. Vieze schoonmaakdoek.

Tataiana van den Heuvel

slecht

Joost ter Weele

Binnen een week een nieuwe WTW geplaatst, kanalen gereinigd en nieuwe kapjes geplaatst. Top !

Lieshout Service verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Lieshout Service heeft de volgende resultaten bereikt:

“Groot onderhoud WTW” binnen 25 minuten weer weg voor €175,00

PvanderPalen

SterSterSterSterLege ster

Margriet Sistermans

Snel contact en offerte, snel en naar tevredenheid geïnstalleerd.

Duursma-Van der Veen

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Negatief. Het bedrijf voldoet niet aan de afspraak/ offerte.

Patrick van Veelen

Peter Vonk

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Helaas niet zo’n goede ervaring. 2x op de dag van werken geannuleerd door hun.

Jerry

Carla

Alles goed verlopen

Jaap Pronk

Betrouwbaar

Klant uit Kloetinge (Zeeland)

Tataiana van den Heuvel

slecht