Aad van Haaften
- Zwakke punten/verbeteringen
- Telefonische bereikbaarheid.
- Sterke punten
- Afspraak na komen en goede uitleg over werking Wtw unit.
Wat beloofd wordt is waar gemaakt. Zeer klantvriendelijk.
Fijn contact en heel snel eenafspraak. Super vriendelijke en heel erg behulpzame monteur
Vriendelijke en professionele installateurs met uitstekende nazorg
Zeer positief
Fijne communicatie en helder advies.
Aankoop en plaatsen nieuwe WTW ITHO HRU ECO 350 op 23-2-2025
Bij aanvraag offerte snelle reactie en een persoonlijk telefoontje.
zeer goed
Om het even
Weinig werk voor heel veel geld. Wordt groot onderhoud genoemd! Vrijwel alle medebewoners die dit werk ook hebben laten uitvoeren zijn hier zeer ontevreden over.
“Groot onderhoud WTW” binnen 25 minuten weer weg voor €175,00
Zeer slecht
Erg duur voor 15minuten werk.
Snel contact en offerte ontvangen. Snelle plaatsing. Ervaren en vriendelijke vakmensen.Goede en duidelijke uitleg over geplaarste unit. Zeer tevreden, keurig werk geleverd
Lieshout Service verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Lieshout Service heeft de volgende resultaten bereikt:
Lieshout Service
De Wadi 5
3343LK Hendrik Ido Ambacht
Vriendelijke en professionele installateurs met uitstekende nazorg
Zeer positief
Fijne communicatie en helder advies.
Aankoop en plaatsen nieuwe WTW ITHO HRU ECO 350 op 23-2-2025
Bij aanvraag offerte snelle reactie en een persoonlijk telefoontje.
zeer goed
Om het even
“Groot onderhoud WTW” binnen 25 minuten weer weg voor €175,00
Zeer slecht
Erg duur voor 15minuten werk.
Lieshout Service heeft de volgende resultaten bereikt:
Lieshout Service