keur
- Eindoordeel
- Info over verloop order
- Informatie op de website
snelle levering
snelle levering; in elkaar zetten kostte wat moeite; lijkt nu na een week goed te funktioneren
Snelle levering goede klantenservice
Wat een service van dit bedrijf, na afleverproblemen net voor de kerst door DPD, is een medewerker van Lightair in de auto gestapt en heeft persoonlijk de Lightair thuis afgeleverd. Half Nederland doorrijden om de belofte van levering na te komen. Dit maak je niet meer mee. Dank voor de service en wij zijn blij met de Lightair, doet wat het moet doen.
Prima. Goed en duidelijk aanspreekbaar. Vriendelijk en correct
Geweldig. Supersnelle reacties via de mail op al mijn vragen. Bestelling heel snel geleverd. Top gewoon
Heb snel mijn ionisatie luchtfilter ontvangen, dit filter werkt zoals beloofd ofwel goed.
Erg goed, snelle levering, mooi en geruisloze luchtzuiveraar
Snel afgeleverd
Steeds een goede en snelle service.
Zeer professioneel bedrijf.Ik moest helaas mijn bestelling annuleren.Ik heb dit per e-mail gedaan nadat ik het bericht had gekregen dat men die dag mijn bestelling zou verzenden. De volgende dag had ik antwoord en was alles geregeld. Het aankoopbedrag had ik tevens de volgende dag weer op mijn rekening. Ondanks dat ik moest annuleren was mijn ervaring met dit bedrijf zeer positief.
In 1 woord: perfect!
Vlotte levering .... Degelijke website
Positief. Goede, informatieve website. Mogelijkheid van huur is een groot pluspunt.
LightAirshop.eu verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
LightAirshop.eu heeft de volgende resultaten bereikt:
LightAirshop.eu
Scheepmakerstraat 4
2984 BE Ridderkerk
Snelle levering goede klantenservice
Prima. Goed en duidelijk aanspreekbaar. Vriendelijk en correct
Erg goed, snelle levering, mooi en geruisloze luchtzuiveraar
Snel afgeleverd
Steeds een goede en snelle service.
In 1 woord: perfect!
Vlotte levering .... Degelijke website